Цвети Стратиева – Флора е гост-водеща на „Денят започва“ по БНТ 1
Секция: БЪЛГАРИЯ
03 Август 2022 08:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цвети Стратиева – Флора е гост-водеща на „Денят започва“ по БНТ 1

/КРОСС/ На фона на динамичната политическа и социално-икономическа обстановка в страната и света Българската национална телевизия отправя поглед към позицията и визията на по-младата аудитория. Обществената телевизия дава възможност за изява на все повече прохождащи журналисти, които да обогатяват ефира със своята креативност и талант.

Така, през тази седмица популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора ще партнира на Симеон Иванов като гост-водеща на сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ 1.

Цвети Стратиева – Флора е водеща на подкаста на БНТ „Важното с Флора“, който се излъчва в YouTube канала на Българската национална телевизия. Тя е един от най-актуалните и влиятелни влогъри в българското онлайн пространство, безспорна любимка на младата аудитория в интернет със своите забавни авторски видеа, с които цели да информира своите последователи за различни актуални теми от политическия и обществен живот в България.

От понеделник до петък през месец август сутрешният блок „Денят започва“ по БНТ 1 е с нов начален час – 6:55, а водещите Христина Христова и Симеон Иванов ще водят ефира до 9:00 ч. самостоятелно, като ще се ротират всяка седмица. Сутрешният блок „Денят започва“ ще се излъчва и през уикенда – между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1 в събота и в неделя през месец август – със специална селекция от популярни водещи от обществената телевизия.

Гледайте подкаста на БНТ „Важното с Флора“ ТУК