Yettel предлага отстъпка с до 50% от цената на смарт часовници Samsung
Секция: Технологии
03 Август 2022 15:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага отстъпка с до 50% от цената на смарт часовници Samsung

/КРОСС/ Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи частни клиенти поредната интригуваща оферта, част от кампанията „Смело напред". Инициативата на мобилния оператор, която цели насърчаването на по-активния начин на живот, подкрепен от технологиите, продължава с предложение за покупка на смарт часовник Samsung с до 50% отстъпка от цената, при покупка на смартфон от същата марка.

Смарт часовниците са един от най-силните инструменти в преследването на разнообразие от цели в по-активния живот с функциите, които предлагат. Измерването на активността доказано води до допълнителна мотивация, а сега е най-подходящият момент за покупка на такова устройство - при това с до 50% отстъпка.

Независимо кой от смартфоните на Samsung харесат за себе си, при подписване на 24-месечен договор с Тотал Макс или Тотал+, клиентите на оператора могат да изберат един от часовниците на южнокорейската компания. Например, при отстъпка от 50%, цената на Samsung Galaxy Watch4 40mm LTE e 225 лева, а Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm e с крайна цена от 255,00 лв. след приложената отстъпката за Bluetooth версията. За всички останали LTE и Bluetooth варианти на Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic отстъпките варират между 30 и 50%.

Интелигентните часовници на Samsung могат да се похвалят с актуалните хардуерни подобрения на компанията. Моделите са с по-голям екран и разширена вътрешна памет спрямо предшествениците си. Galaxy Watch4 работят с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз в сравнение с моделите до този момент. Те разполагат с уникалния сензор на Samsung - BioActive, който е с по-малък и по-компактен дизайн и същевременно по-прецизен в отчитането на резултатите като измерване на телесния състав, сърдечния ритъм, нивото на кислород в кръвта, кръвното налягане, както и ЕКГ. Това са и първите смарт часовници, снабдени с чисто новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която е резултат на колаборацията между Samsung и Google и гарантира потребителско изживяване от следващо поколение за приложенията на Google. Те предлагат множество тренировъчни режими и разпознаване на различни спортове и активности, верен спътник в ежедневието на всеки активен човек, желаещ да постигне по-високо качество на живот.

От своя страна моделите с LTE позволяват използването на multiSIM - услуга, която дава възможност един номер едновременно да бъде използван както на смартфона на потребителя, така и на неговия смарт часовник. По този начин се спестява нуждата от носенето на мобилен телефон по време на активен спорт или туризъм - тогава комуникацията може да се провежда през часовника. Всички клиенти, активирали услугата до 31 август, получават възможността да я ползват без месечна такса за първите 6 месеца.