Предстоящи събития в страната на 4 август 2022 г.
Секция: Предстоящи събития
04 Август 2022 07:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
  Предстоящи събития в страната на 4 август 2022 г.

/КРОСС/  ***

София.

От 10.00 часа служебният кабинет ще проведе първото си заседание

***
София.
От 11.00 часа заместник-кметът на София Мирослав Боршош ще скулптурното студио, където се изработва композицията „Водна паша", дело на световноизвестния български творец Павел Койчев.

***
София.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА Александър Михайлов ще покаже за първи път официални документи, които удостоверяват износа на българско оръжие към Украйна и ще изнесе информация, която по безспорен начин показва експортни обеми, честота на доставките, логистични канали и други.

***
София.
От 13.30 часа на Летище София, Терминал 2, ниво 1, ще се проведе пресконференциина авиокомпания Wizz Air и Летище София за новите си планове за столицата

***
София.
От 15.00 часа в сградата на Банка за майчина кърма/Комплекс за детско хранене ще се организира среща на медицински специалисти, педиатри и неонатолози от различни институции, и лица ангажирани с тази кауза.

***
Варна.
От 11.00 часа в зала 415 на Висше училище по мениджмънт (Варна, ул. "Оборище" 13А, ет. 4) ще се проведе пресконференция, във връзка с предприемачески лагер за младежи от Армения, Грузия, Гърция и България. Целта на посещението им у нас e да се насърчи младежкото предприемачество в посока развитие на преживенческия и културно-исторически туризъм в Черноморския регион.

***
Варна.
От 15.00 и 17.00 часа в двора на Военноморския музей започва да се провежда лятно ателие „Морска читалня".

***
Варна.
От 17.00 часа в галерия „Зона Нира арт" ще бъде открита изложба „Parallel Universes"на София Хаджипапа и Деми Енглезеу от Кипър.

***
Варна.
От 18.00 часа в Концертно студио на Радио Варна Изабела Шопова ще представи новата си книга: „Подир сянката на кондора".

***
Добрич.
От 9.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои пресконференция на тема „Ливадната пеперуда - бичът на пролетните култури в Добруджа и не само".

***
Дупница.
От 10.30 часа ще бъде направена официална първа копка на подмяна на водопровод в село Яхиново.

***
Разград.
От 15.00 часа в Общински културен център екип от експерти на омбудсмана Диана Ковачева организират информационна среща с граждани и граждански организации.

***
Търговище.
От 10.00 до 12.00 ч., в клуба на БТА, на партерен етаж в сградата на Областната администрация, на адрес ул. „Стефан Караджа" No2, екип от експерти на омбудсмана Диана Ковачева организират изнесени приемни за гражданите

***
Хасково.
От 11.00 часа в зала "Марица" на Областна администрация - Хасково Катя Панева ще направи отчет за работата си като областен управител. Заповядайте!