Тези 8 неща убиват женската ви енергия
Секция: ЛЮБОПИТНО
05 Август 2022 08:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тези 8 неща убиват женската ви енергия

/КРОСС/Случва се една жена да е в страхотна форма, да носи красиви дрехи, да използва добър парфюм, но все още да остава сама. "Какво не е наред с мен?" - възниква уместен въпрос в такава ситуация.

Всъщност привлекателният външен вид далеч не винаги е гаранция, че една жена ще срещне своя мъж. Има 8 неща, които лишават една жена от това да бъде достатъчно съблазнителна в очите на противоположния пол и които убиват нейната женска енергия.

Не полагате достатъчно грижи за себе си
Да изглеждате добре само за да се харесате на мъж не е най-добрата идея. Ако прекарвате много време в избор на тоалет, нанасяне на грим, оформяне на косата си всеки ден, само за да бъдете забелязани от мъжете, тогава с времето ще намразите всички тези процедури. Трябва да се погрижите преди всичко за себе си. Да се ​​изкъпеш, да си направиш прическа, да си избереш нова рокля - всичко това трябва да е радост, а не тежест.

Сдържате емоциите си твърде много
„Мъжете не харесват истерични жени", си мислите и се опитвате да бъдете позитивни и усмихнати през цялото време. Всъщност мъжете обичат и искреното. Постоянната ви безвкусна усмивка ще издаде вашата неискреност. Затова не се страхувайте да повишавате тон и да се възмущавате, ако нещо категорично не ви подхожда. Разбира се, не бива да отивате твърде далеч - истерията наистина не привлича, а отблъсква. Не е нужно обаче да сте удобни за всички.

Нямате хобита
Жена без хобита бързо ще се отегчи мъжа. Ако целият ви живот се върти само около обекта на вашата любов, тогава това ще измори мъжа и той ще загуби интерес към вас. Затова в никакъв случай не изоставяйте хобитата си, като влезете във връзка. Вашият избраник трябва да види, че се интересувате от живота наоколо. Тогава той ще разбере, че няма да скучае с вас.

Нямате лично време
Необходимо ви е лично време, за да се отпуснете и възстановите енергията си. Дори да има блокаж в работата и много неща за вършене у дома, намерете поне час на ден за себе си. По това време можете да се разходите спокойно, да почетете книга, да гледате сериал и т.н. Този подход ще ви помогне да възстановите баланса и да получите сили, както за работа, така и за взаимоотношения.

Нямате приятелки
Разговорът с приятелка е чудесен релакс за една жена. Не всички теми могат (и трябва) да се обсъждат с мъж. Дори ако цял живот сте чакали принца и сега той най-накрая се появи, не забравяйте за приятелките си. Все още трябва да почивате във връзка един от друг. И с кого да се отпуснете, ако не с приятели?

Искате да водите във връзката
Статистиката показва, че жените, които се стремят към лидерство, рядко се женят за лидер мъж. Това е напълно логично: в такъв съюз ще има постоянна борба за власт. Може би искате да намерите мъж с мек характер и да поемете водеща роля в семейството. Но ако не, ако искате да сте женен, ако искате да се чувствате жена, а не шеф, тогава се откажете от желанието да ръководите всичко.

Постоянно се състезавате
Постоянните опити да докажете, че сте по-добри, отнемат цялата ви енергия. Това е субективна борба, която така или иначе няма да докаже нищо на никого. Всеки човек е добър по свой начин. Всяка жена е красива по свой начин. Затова спрете да се опитвате да докажете нещо на някого и насочете енергията си навътре.

Поемате мъжки отговорности
Когато една жена започне да върши мъжка работа у дома, да влачи тежки чанти от магазина, да отказва помощта на мъж, тя рискува да загуби своята женственост и привлекателност в очите на мъжа. Дори ако физически отворите буркан с краставици без никакви проблеми, по-добре е да помолите мъж за това: той ще се почувства необходим и силен, а това е много важно за неговото самочувствие.