Paradise Center посреща животните от джунглата
Секция: ЛЮБОПИТНО
05 Август 2022 12:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Paradise Center посреща животните от джунглата Реалистични макети на представители на саваната и джунглата очакват посетителите на столичния търговски център

/КРОСС/ Този август откритата тераса на ниво +2 се превръща в дом на дивите животни от африканската савана и южноамериканската джунгла. От 06 август до 03 септември Paradise Center кани столичани и гости на града на сафари с лъв, зебра, горила, мандрил, слон и още представители на тропическия животински свят. Фигурите са в близки до реалните размери и са разположени в специално изградени кътове, които внушават естествения им хабитат.

 


По време на изложението посетителите ще имат възможността да участват в томбола с тематични награди. За да се включат в надпреварата, трябва да отговорят на въпроси за гостуващите диви животни в специално изработената сафари-книжка, налична на бюро „Информация".

 


За най-малките изследователи всяка събота - 13, 20 и 27 август и 03 септември, между 11:00 и 12:00 часа от Paradise Center са подготвили детски работилници, които да ги запознаят по интересен начин със завладяващия свят на дивите животни.

 

 

Повече информация ще намерите във Facebook страницата на Paradise Center и на paradise-center.com.