Екатерина Захариева: Много пъти сме предлагали решаване на ситуацията с енергетиката
Секция: Интервюта
05 Август 2022 18:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Екатерина Захариева: Много пъти сме предлагали решаване на ситуацията с енергетиката

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице" по бТВ Екатерина Захариева, каза че изгонването на българските дипломати от Русия е напълно очакван ход. „Беше очаквано да има ответна реакция на Руската федерация след изгонването на руските дипломати от България.

Не бива да се връщат отново руските дипломати, защото ние тогава ще изглеждаме още по-зле, но трябва да се изясни наистина, че става въпрос за реципрочност, обясни Захариева.

Смешни са твърденията на Корнелия Нинова, че служебното правителство връщало модела ГЕРБ-ДПС, там не виждам нито един човек от ГЕРБ, а напротив - има от БСП, заяви Захариева.

Сближаване не бих нарекла, но мисля че и Радев, и Борисов вижда това, което натвориха от „Продължаваме промяната", категорична е Захариева.

Много пъти сме предлагали в парламента решаване на ситуацията с енергетиката, но не си слушаха много пъти, обясни Захариева.

Всички политици в България или голяма част от тях, трябва да се обединим около няколко приоритети и независимо от различията да ги следваме, надявам се да успеем да имаме стабилен кабинет, допълни Захариева.