Детският неотложен кабинет на „Софиямед“ с удължено работно време
Секция: Здраве
08 Август 2022 11:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Детският неотложен кабинет на „Софиямед“ с удължено работно време

/КРОСС/  Детският неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед"-Люлин вече работи с удължено работно време от 8:00 до 20:00ч., всеки ден- от понеделник до неделя.

В него се осигурява консултативна помощ при всички неотложни състояния, свързани с детските болести от висококвалифицирани специалисти- педиатри, работещи и в Детко отделение на университетска болница „Софиямед".

„Надяваме се чрез удължаването на работното време на специализирания кабинет за неотложна помощ за деца от 0 до 18г. да бъдем в помощ на родителите, особено в настоящия летен сезон когато чревните и другите вирусни инфекции често засягат децата, както и през предстоящия есенно-зимен сезон, когато децата боледуват по- често", коментират от екипа на Неотложния кабинет в „Софиямед".

В кабинета родителите могат да осъществят консултация на своето дете и когато по една или друга причина не могат да го направят при наблюдаващия педиатър или друг специалист.

„Благодарение на опита и медицинската експертиза на педиатрите, работещи в кабинета, ще осигурим на родителите висококвалифицирана помощ по различни направления в областта на педиатрията", добавят от „Софиямед".

Повече информация на тел. 02 465 0003 или +359895 55 5711
ДКЦ "Софиямед"-Люлин, бул. "Джавахарлал Неру" 23, Партер, Кабинет 6