Оливия Нютън-Джон загуби борбата с рака на гърдата
Секция: Шоубизнес
09 Август 2022 07:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Оливия Нютън-Джон загуби борбата с рака на гърдата

/КРОСС/ Отиде си Оливия Нютън-Джон. На 73 години почина световноизвестна актриса, певица, автор на песни и активист Оливия Нютън-Джон. Новината за смъртта на легендатасъобщи съпругът й Джон Йистърлинг в публикация в официалния й профил във Фейсбук.

„Оливия беше символ на триумф инадежда в продължение на повече от 30 години, споделяйки борбата си с рака на гърдата.“, пише съпругът й. От името на близките й той отправямолба към всички да уважават уединението на семейството през този труден за тях период. Вместо цветя съпругът й призовава задарения, които да бъдат използвани за проучвания за борбата с рака от основаната на нейно име фондация.

Родената във Великобритания певица е починала „мирно“ в ранчото си в Южна Калифорния днес сутринта, заобиколена от семейството и приятелите си. Нютън-Джон е най-известнас главната си роля във филма „Брилянтин“ от 1978 г., в който играе с Джон Траволта в ролята на Санди. Оливия Нютън-Джон е родена във Великобритания, но израства и се оформя като творец в Австралия.