Yettel предлага бижутата Huawei P50 Pro и P50 Pocket в комплект с безжични слушалки през август
Секция: Технологии
10 Август 2022 13:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага бижутата Huawei P50 Pro и P50 Pocket в комплект с безжични слушалки през август Офертата важи до края на месеца или до изчерпване на количествата

/КРОСС/ До края на август настоящите и нови клиенти на Yettel могат да грабнат два страхотни модела смартфони Huawei в комплект с безжични слушалки от марката. Офертата е валидна за технологичните бижута флагман P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket, които идват при новия си собственик в тандем с чудесните Huawei FreeBuds 4i.

Huawei P50 Pro е актуалният флагман на компанията от популярната серия. Моделът въвежда първата Dual-Matrix Camera система със Super Main Camera Matrix. Снимките, направени с P50 Pro, са богати на цветове и детайли и пресъздават максимално реалистично картината дори при ниска осветеност. Серията P на Huawei традиционно се отличава с първокласна камера, която дава пълно бойно снаряжение в най-фотогеничния сезон.

Батерията е с капацитет от 4360 mAh, а зареждането е ултрабързо с 66W Wired & 55W Wireless Huawei SuperCharge. За още по-голяма сигурност в летните приключения моделът е IP68 сертифициран за устойчивост на прах и вода. За да бъде точният акомпанимент на стила, потребителите могат да избират между цветовете Cocoa Gold (какаово златно) и Golden Black (черно).

 

 

Блестящият Huawei P50 Pocket пък е изящен аксесоар и олицетворение на иновациите в технологиите и дизайна, без да прави никакви компромиси с фотографските възможности и цялостната си функционалност. Той е невероятно тънък, едва 15,2 мм в сгънато състояние и 7,2 мм в разгънато, и е въоръжен с два екрана. Основният е 6,9-инчов гъвкав OLED екран в пропорции 21:9, 1,07 милиарда цвята, и поддържа цветното пространство P3 за реалистично цветопредаване и кино изживяване.

Екранът върху капака дава лесен достъп до избрана информация и може да се използва за управление на музиката, справка с календара, нотификации, както и за правене на снимки и видеа. Huawei P50 Pocket идва и с мощна батерия (4,000 mAh) и поддържа бързо зареждане с технологията 40W Huawei SuperCharge въпреки финия си профил. С този модел дебютира и режимът Super Privacy Mode, който автоматично деактивира камерите, микрофона и геопозиционирането при затваряне.

Huawei FreeBuds 4i привличат вниманието с овалната форма на кейса за зареждане и фино полираното покритие на слушалките, което ги прави много приятни на допир. Изключително леки са и удобни за използване. В технологично отношение FreeBuds 4i работят с изкуствен интелект, който открива околния шум, за да го намали така, че да можете да се радвате на кристално чист звук.

Системата им с двоен микрофон ефективно намалява и шума от вятъра на открито и възприема гласа по-точно, дори в претъпкана стая. Батерията позволява слушане на музика в продължение на 10 часа нон-стоп с един пълен заряд. Моделът може да се похвали и с функция за бързо зареждане, която осигурява 4 часа слушане на любими парчета с едва 10 минути зареждане.

До края на настоящия месец или до изчерпване на количествата Huawei P50 Pro 256GB заедно с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 239,99 лв. в брой или на лизинг за 59,99 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца. Huawei P50 Pocket 256GB в комплект с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 489,99 лв. в брой или на лизинг за 72,59 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

Повече информация за офертата можете да получите тук и тук.