Левски излиза за нова глава от „синята приказка“ срещу корави малтийци
Секция: СПОРТ
11 Август 2022 10:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Левски излиза за нова глава от „синята приказка“ срещу корави малтийци

/КРОСС/ Левски излиза на стадион „Георги Аспарухов“ срещу малтийския Хамрун Спартанс в мач-реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. „Сините“ взеха крехък аванс в първия мач с гол на Филип Кръстев в петата минута от добавеното време.

В първата среща се видя, че Хамрун не е отбор за подценяване и може да създаде сериозни главоболия на отбора, воден от Станимир Стоилов. Отборът е съставен почти изцяло от чужденци и съвсем не е обичайният малтийски отбор.

Левски отново ще може да се радва на пълните трибуни на стадион „Георги Аспарухов“, като привържениците изкупиха над 16 000 билета в рамките на около 20 минути, след като бяха пуснати в продажба. Старши треньорът на столичани Станимир Стоилов няма да има особени проблеми с окомплектоването на състава.

Аут за срещата със сигурност е единствено Ивелин Попов, докато под въпрос е Жереми Петрис, който не взе участие в последната тренировка заради настинка.

Мачът е с начален час 21:00, а главен съдия на срещата е румънецът Ищван Ковач.

Вероятен състав (3-4-3): 13. Николай Михайлов – 23. Ноа Сонко Сундберг, 5. Келиан ван дер Каап, 33. Хосе Кордоба – 22. Патрик-Габриел Галчев, 7. Георги Миланов, 30. Филип Кръстев, 6. Цунами – 18. Роналдо, 19. Билал Бари, 17. Велтон.