Холивудската звезда Стивън Сегал посети затвор в ДНР
Секция: Шоубизнес
11 Август 2022 09:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Холивудската звезда Стивън Сегал посети затвор в ДНР

/КРОСС/ Холивудският екшън артист Стивън Сегал посети затворническия лагер " Еленовка ", който се намира на територията на Донецката Народна република. Той и още задгранични публицисти се срещнаха на място с събитията след удара на украински военни по колонията. Това стана ясно от оповестени фотоси в Телеграм.

Визитата на звездата се случва, откакто 50 души бяха убити и десетки други бяха ранени на 29 юли при смъртоносна украинска аатка на пандиза.

Русия каегорично твърди, че украинската войска е употребила доставени от Съединени американски щати ракети HIMARS, с цел да удари пандиза. Украинските въоръжени сили отхвърлиха отговорността, като споделиха, че съветската артилерия е нацелила пандиза, с цел да прикрие малтретирането на държаните там военнопленици, които са най-вече от националистическия полк "Азов".

Те бяха настанени в "Еленовка" по категорично гледище на преговорните екипи, когато се предаваха, след обкръжението на цех "Азовстал" в Маиупол. На фрагментите се вижда по какъв начин 70-годишният Сегал беседва със пандизчии през решетките. По-късно той е сниман в разрушената постройка в град Еленовка в Донецка област.