БФС отложи дербито между Лудогорец и Левски
Секция: СПОРТ
12 Август 2022 10:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БФС отложи дербито между Лудогорец и Левски

/КРОСС/ Спортно-техническата комисия към Бъл­гар­с­кия фут­болен съюз отложи дер­бито от 6-ия кръг на efbet Лига между Лудогорец и Лев­ски по молба на "сините". По прог­рама двубоят тряб­ваше да се със­тои на 14 август (неделя) от 21:00 часа, съобщи „Спортал.бг".

Столичани продъл­жават своето учас­тие в евротур­нирите и, ако отс­т­ранят Хам­рун Спар­танс, ще играят плейоф за влизане в групите на Лигата на кон­ферен­циите след­ващия чет­вър­тък. Именно това е голямата цел пред отбора и Станимир Стоилов заяви, че клубът ще нап­рави всичко въз­можно, за да стигне до груповата фаза. Лев­ски вече отложи два шам­пионатни мача дотук - срещу Славия и Черно море.

На Лудогорец също му пред­с­тои плейофен сблъсък в Лига Европа срещу литов­с­кия Жал­гирис след­ващия чет­вър­тък. "Орлите" отложиха двубоя си срещу Славия от 5-ия кръг на efbet Лига заради учас­тието си в квалификацион­ните кръгове на Шам­пион­ска лига. С тази промяна нас­тъпва и още една - срещата между ЦСКА - София и Сеп­тем­ври ще започне в 20:00 ч., а не както пър­воначално бе обявено - в 18:15 ч.