Смартфонът Xiaomi MIX Fold 2 и Xiaomi Pilot Technology бяха представени в Китай
Секция: Технологии
12 Август 2022 17:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Смартфонът Xiaomi MIX Fold 2 и Xiaomi Pilot Technology бяха представени в Китай

/КРОСС/ Вчера Xiaomi представи своя усъвършенстван сгъваем смартфон Xiaomi MIX Fold 2 по време на събитие в Китай. С размери само 5,4 mm в разгънато състояние, Xiaomi MIX Fold 2 предлага постоянно изживяване при гледане както на вътрешния, така и на външния си дисплей. В допълнение, той предоставя автентично изживяване с изображения на Leica и изключителна енергийна ефективност с най-новата мобилна платформа Snapdragon® 8+ Gen 1. Представянето на новия продукт се случи заедно с дългоочакваната годишна реч на основателя, председател и главен изпълнителен директор на Xiaomi - Лей Джун.

Цялата информация за смартфона Xiaomi MIX Fold 2 може да прочетете на този линк - https://www.mi.com/global/discover/article?id=2756

Освен това, Xiaomi Group вчера официално разкри статуса на развитие на Xiaomi Pilot Technology. Компанията планира да инвестира 3,3 милиарда RMB в първата фаза на научноизследователска и развойна дейност на своята технология за автономно шофиране. По време на събитие в Китай Xiaomi представи видео на живо за тестове на тази технология, демонстрирайки нейните усъвършенствани алгоритми и способността да се справя със значителен списък от сценарии.

Повече детайли за технологията на Xiaomi ще откриете тук - https://www.mi.com/global/discover/article?id=2755

Поздрави и хубав уикенд,
Рая

Raya Andreeva
Communications Strategist
Propaganda full thinking Agency

+359 885 799 089
raya@propaganda.group
3 Han Krum Str., fl.2
1000 Sofia, Bulgaria