Чеченският лидер Кадиров: Западните държави обявяват децата за трансджендъри, а възрастните „приемат тази новина с нежност“
Секция: СВЯТ
15 Август 2022 19:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Чеченският лидер Кадиров: Западните държави обявяват децата за трансджендъри, а възрастните „приемат тази новина с нежност“

/КРОСС/ Западните държави са в състояние на „духовно изчезване", тъй като там децата се обявяват за трансджендъри, а възрастните „приемат тази новина с нежност". Това изявление направи ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров в канала си в Телеграм.

Според него Западът е погълнат от морална деградация, безнравственост цари в повечето страни на Европа и в САЩ.

„На тях не им пука, че едно дете може да каже нещо несъзнателно, основното за тях е да подкрепят по-младото поколение от ранна възраст по пътя към деградацията...", написа Кадиров още Кадиров.

Според чеченския лидер морално деградиралите възрастни на Запад завличат децата след себе си. Той припомни случай в Канада, където според съобщения в медиите четиригодишно момиченце решило да обяви желанието си да смени пола.

По-рано Кадиров публично призова Запада да се извини за икономическите санкции, наложени на Русия след началото на специална военна операция в Украйна. Според ръководителя на Чечня никакви наложени ограничения не са в състояние да поставят Русия на колене. В тази връзка Кадиров също изрази увереност, че рано или късно западните държави ще започнат активно да премахват антируските санкции.