POCO M4 5G предлага непрестанно забавление за любителите на технологиите
Секция: Технологии
16 Август 2022 08:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
POCO M4 5G предлага непрестанно забавление за любителите на технологиите

/КРОСС/ POCO, популярната технологична марка сред младите потребители, представи POCO M4 5G, изключителен високопроизводителен 5G продукт, насочен към младите любители на технологиите по целия свят.

Най-новото 5G допълнение към гамата на POCO предлага на потребителите най-плавния и стилен начин да играят игри, да гледат видеоклипове, да се свързват с приятели в социалните мрежи и много други. Създаден за младежи, налагащи мода, които не правят компромис нито с производителността, нито със стойността, POCO M4 5G е  звезда с фокус върху забавлението с процесорна мощност и функционалност на динамичен дисплей, за да отговори на хиперсвързания начин на живот в движение.

„POCO винаги се е вслушвал в съвременните млади технологични ентусиасти и е предоставял смартфон изживяване, което прави живота им по-свързан и забавен. POCO M4 5G предлага възможно най-добрия баланс между производителност и достъпност, правейки възможен 5G начина на живот, забавлението и стилът за ново поколение по целия свят“, сподели Ангъс Нг, ръководител  на отдел Продуктов маркетинг в POCO Global.

POCO M4 5G: Непрекъснато забавление

За по-гладко изживяване при мобилни игри или стрийминг на живо, POCO M4 5G предоставя ултра-бърз 5G на потребителите, благодарение на своя усъвършенстван процесор MediaTek Dimensity 700. С интегриран 5G модем и невероятна енергийна ефективност, той осигурява по-бързи и по-надеждни връзки както на 5G SIM слотове, така и по-плавна обработка през целия ден и нощ. Бързото съхранение и паметта допълнително дават възможност на потребителите за по-кратко време на инсталиране на приложения, по-бърз трансфер на големи файлове и по-плавна ежедневна употреба.

POCO M4 5G разполага с дисплей DynamicSwitch за интелигентно превключване на честотата на опресняване на дисплея от 30Hz до 90Hz в зависимост от това какво прави потребителят. Това гарантира плавност и оптимално удоволствие сред различни дейности като игри, гледане на спорт, изпращане на текстови съобщения, както и заснемане на видео, като същевременно спестява енергия и удължава живота на батерията. Новият смартфон на POCO се предлага с батерия с голям капацитет от 5000 mAh и 18W бързо зареждане, които могат да се справят с ежедневните задачи с лекота. От провеждане на дълъг телефонен разговор до отваряне на консумиращо енергия приложение за GPS навигация, няма риск от изтощаване на батерията. Големият 6,58-инчов дисплей на новия смартфон също е изграден с невероятно здравото Corning® Gorilla® Glass за допълнителна издръжливост сред натоварения начин на живот в движение.

POCO M4 5G притежава изключителна естетика. Той се отличава със своя стилен дизайн и красиво текстурирано матово покритие, което осигурява добро прилягане в ръката и е устойчиво на петна, пръстови отпечатъци и драскотини за безупречен външен вид. Перфектен за правене на по-добри снимки всеки път, POCO M4 5G е снабден с двойна задна камера, която се състои от 13MP основна камера и 2MP сензор за дълбочина на снимки в реално време. Телефонът се предлага и с широка гама от иновативни функции и режими за фотография и видеозапис с AI, които помагат на потребителите да уловят всеки момент и да споделят своя свят с яснота и прецизност. Новият POCO разполага с 5MP предна камера, която е идеална за селфита и видео разговори.

Наличност на продукта

POCO M4 5G се предлага в три цвята: Power Black, Cool Blue и POCO Yellow и ще бъде наличен в следните варианти: 4GB + 64GB и 6GB + 128GB съответно на цени 219 евро и 249 евро.

На българския пазар моделът ще бъде наличен в началото на месец септември.