LG ще представи забележителните си иновации на IFA 2022
Секция: Технологии
16 Август 2022 11:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG ще представи забележителните си иновации на IFA 2022

/КРОСС/ LG Electronics (LG) кани потребители от цял свят да изживеят последните им иновации лично и отблизо на IFA 2022 в Берлин, Германия (2-6 септември). Под надслов Life, Reimagined, щандът на компанията ще представи визия за преосмислена технология, лайфстайл и нова дефиниция на потребителското изживяване, заедно със селекция от продукти, които полагат основите на нови тенденции в развитието на технологиите, както и неповторими, нови решения и услуги, създадени с мисълта за несравнимо потребителско изживяване.

LG с удоволствие се завръща в Берлин за IFA – за първи път от 2019 година. Първото европейско търговско изложение за потребители се провежда отново в столицата на Германия след двугодишна пауза, за да впечатлява отново посетители от цял свят.

По време на IFA 2022, на щанд 18 в Messe Berlin, посетителите могат да разгледат последните иновации от LG, както и да научат как компанията преосмисля потребителското изживяване. Тези, които не могат да посетят лично IFA, могат да гледат подготвеното LG Booth видео, което ще бъде качено в YouTube канала на LG Global (www.youtube.com/GlobalLG).