Брад Пит остава любимец на българите
Секция: Шоубизнес
17 Август 2022 07:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад Пит остава любимец на българите

/КРОСС/ Ексцентричният екшън с Брад Пит "Убийствен влак" владее класациите по приходи втора седмица след премиерата си. Филмът не е масивен блокбастър като "Топ Гън: Маверик", но доказва устойчивата гравитация на голямата си звезда - Пит, съобщи "Труд бг".

Това е особено вярно в България, където Брад остава любимец на зрителите. "Убийствен влак" е най-гледаният филм и след втория си уикенд е продал близо 25 хиляди билета на стойност 275 хиляди лева.

В световен план "Убийствен влак" се движи с прилична финансова скорост и има над 115 милиона долара приходи. Брад Пит си беше дал близо три годишна пауза от главни роли след "Имало едно време в Холивуд" и "Ад астра". През това време той без зает с продуциране и продължаващите съдебни драми с бившата си съпруга Анджелина Джоли.

В основата на "Убийствен влак" е японският роман "Maria Beetle" на Котаро Исака, разказващ за петима наемни убийци, които се озовават на един и същи високоскоростен влак от Токио до Мориока. Те откриват, че мисиите им са свързани и въпросът, който възниква, е кой от тях ще слезе жив от влака и какво ги очаква на гарата. Пит играе един от наемните убийци.