Делян Добрев: Никакви фалшиви новини в анонимни сайтове няма да ме спрат
Секция: ПОЛИТИКА
18 Август 2022 18:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Делян Добрев: Никакви фалшиви новини в анонимни сайтове няма да ме спрат

/КРОСС/ "Не, няма да ме спрете! Атаките към мен показват, че съм на прав път и гениалните схемаджии са си изпуснали нервите!

Ще продължа да изобличавам всички далавери за милиарди на Кирил и Асен и тяхната промяна и никакви фалшиви новини в анонимни сайтове няма да ме спрат".

Това пише във фейсбук профила си бившият енергиен министър и депутат от ГЕРБ Делян Добрев по повод публикация в сайта "Бърд.бг".

"Знаете ли какво пише в текста на английски? Че преподавам в Югозападния университет и получавам хонорар като лектор, който за 2017 не съм декларирал. Това е абсолютна лъжа и имам доказателства за това. Спецов направи финансова ревизия и на мен и на жена ми, които установиха, че нямаме недекларирани доходи за целия период от 2015 до края на 2020 и спестяванията ни отговарят на доходите", допълва Добрев.

Единственото вярно е, че преподавам в ЮЗУ. Не заради парите (плащат ми около 300 лева - на година!), а защото ми е приятно да преподавам и да общувам с млади хора, обяснява той.

"Сайтът narod.bg, който тиражира тази лъжа, вече го осъдих за друга клевета, но не мога да получа обезщетение, тъй като сайтът е фантом и няма собственик. Нямам никакви бизнес отношения с Николай Павлов, а Хамбарлиев нямам никаква представа кой е...", разкрива Делян Добрев.

"Важното е обаче да се знае кой стои в основата на тази атака - Кирил и Асен", подчертава той.