Apple ще представи iPhone 14 на 7 септември
Секция: Технологии
19 Август 2022 17:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Apple ще представи iPhone 14 на 7 септември

/КРОСС/ Всички фенове на марката, но и не само, очакват с нетърпение новата серия смартфони на Apple. Тя най-вероятно ще е с името iPhone 14, а вече знаем и предполагаемата ѝ премиера. Журналистът от Bloomberg, Марк Гурман, цитира запознати източници, които посочват, че анонсът е планиран за 7 септември.

Освен това продажбите на смартфоните, поне в САЩ и някои други региони, ще започнат на 16 септември. За това подсказват данни от служители в магазин на компанията, които твърдят, че са информирани да очакват голяма продуктова премиера за тогава.

Apple традиционно представя новото си поколение смартфони през септември, като изглежда това ще е така и тази година. Събитието ще е виртуално, заради пандемията, като вече са започнали записи за част от панелите в него.

Новата серия iPhone 14 най-вероятно ще включва четири модела – iPhone 14, 14 Max, 14 Pro и 14 Pro Max. Както е видно от компанията са решили да премахната mini модела заради слаб потребителски интерес. Основните подобрения ще видим при Pro вариантите с отвори в екраните, нов чипсет и 48MP главен сензор за основната камера.