Внучка на кралица Елизабет II работи като помощник касиерка
Секция: ЛЮБОПИТНО
21 Август 2022 08:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Внучка на кралица Елизабет II работи като помощник касиерка

/КРОСС/ Внучка на кралица Елизабет II работи като помощник касиерка. 18-годишната лейди Луиз Уиндзор, дъщеря на принц Едуард, си намери работа за лятото: помощник касиерка в градински център, съобщи The Sun, предаде БГНЕС.

Заплатата на лейди Луиз е 6,83 паунда на час ($8,14 долара). Задълженията на момичето са да помага на касата, да общува с клиентите, да реже и засажда растения.

„Никога не съм мислил, че някога ще видя внучката на кралицата да работи в градински център”. „Тя е много смирено и мило момиче, учтиво и внимателно към клиентите. Тя изглежда обича тази работа”. „Персоналът я обича. Не всеки ден купувате бегонии от член на кралското семейство”, цитира The Sun думите на хора, станали купувачи на лейди Луиз.

Момичето постъпи в университета Сейнт Андрюс, където ще изучава английски език: тази седмица стана известно, че тя успешно е издържала изпитите.

Лейди Луиз се смята за любимата внучка на кралица Елизабет II. Момичето споделя страстта на баба си към конната езда и участва в парада Trooping the Color в чест на платинения юбилей на кралицата. Тя управляваше каретата на дядо си -  покойния херцог на Единбург, който лично я е научил на това.

Това не е първият път, когато деца от кралското семейство попадат в светлините на прожекторите заради действията си. Например, най-големият син на Кейт Мидълтън, принц Джордж, преди това организира продажба на торта, за да събере пари за екологичната организация Tusk. Фондацията е посветена на хуманното отношение към животните и е покровителствана от бащата на принц Джордж, принц Уилям.