Дигиталната образователна платформата iZZI с безплатен едномесечен пробен период и изцяло обновен уебсайт
Секция: Технологии
23 Август 2022 10:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дигиталната образователна платформата iZZI с безплатен едномесечен пробен период и изцяло обновен уебсайт

/КРОСС/  Издателство Клет България предлага безплатен едномесечен тестови период на платформата с богата колекция от електронни ресурси - iZZI, за да могат потребителите лично да изпробват новите функционалности на платформата и да открият предимствата ѝ. iZZI съдържа учебно съдържание за обучение от 1. до 8. клас, включващо редица 3D и анимационни видеа, аудио прочити и игри за подготовка по учебната програма на МОН.

Модерната и иновативна образователна среда iZZI предоставя възможност за нов подход на преподаване на учебния материал, който отговаря на очакванията и изискванията на съвременното общество. Тя е подходяща за присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка, а обучителният процес се осъществява по занимателен и увлекателен начин, отличаващ се с модерно аудио-визуално съдържание. Новата структура на учебното съдържание следва съвременните образователни методики и потребностите на учителите и учениците.

„Предоставяме възможност за едномесечен безплатен пробен период за iZZI, за да могат всички ученици, родители и учители лично да се уверят във високото качество на дигиталните ресурси. Екипът ни ежедневно работи в посока обогатяване и усъвършенстване на функционалностите на платформата, която предизвиква любопитството у учениците и по този начин ангажира вниманието им. Специално за нашите клиенти изцяло обновихме уебсайта на платформата с по-модерен и достъпен интерфейс.”, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

Платформата е лесна и достъпна както онлайн, така и офлайн на всички видове устройства, а съдържанието е оптимизирано за различните размери екрани. Тя предлага възможност за създаване на клас, група и вид семейство, както и има специални инструменти за работа с интерактивна или виртуална дъска. Чрез iZZI родители и учители могат да проследят напредъка на всяко дете благодарение на наличната електронна информационна база. Предимство е и моменталната обратна връзка при решаване на задачи, както и точковата система, която провокира състезателен елемент мотивиращ подрастващите да са най-добри.

Образователната среда обръща внимание на нуждите на деца със специални образователни потребности, включително чрез трансформиране на текст във формат, улесняващ четенето при хора с дислексия.

Чрез дигиталната платформа iZZI, издателство Клет България цели да подпомага образователния процес и модернизирането му.