Задържаха мъж заради агресия срещу деца в София
Секция: БЪЛГАРИЯ
30 Август 2022 09:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Задържаха мъж заради агресия срещу деца в София

/КРОСС/  Мъж напада деца в столичния квартал „Младост". На запис, направен с мобилен телефон, се вижда как той гони момчета с пръчка. Две от тях са пострадали, твърдят техните родители. Предполага се, че мъжът се е разгневил заради шума, който децата вдигали, докато играели пред блока. От МВР съобщиха, че той е задържан.

Децата са си играели в групичка - между 10 и 15. Въпросният господин е излязъл и с метален прът - дръжка от моп, и е тръгнал да ги бие. Моят син е бил с електрическа тротинетка, първият удар е бил в нея, следващият - в ръката му. Детето ми е физически и психически пострадало, разказа родител.

Детето ми се обади, плачейки, че някакъв господин ги е нападнал. Дойдох на място и се обадихме на 112. Синът ми е получил удар в бъбреците. Има синина 10 см, каза родител на другото пострадало момче.

Голяма част от децата успяват да избягат, скачайки от високо, за да се спасят. Жена, която се свърза с екипа на NOVA, за да даде гласност на случая обясни, че нападателят е имал проблеми със съседите си.