Yettel дава 25% отстъпка за Galaxy смартфон срещу рециклиране на старо устройство
Секция: Технологии
01 Септември 2022 10:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel дава 25% отстъпка за Galaxy смартфон срещу рециклиране на старо устройство

/КРОСС/ Yettel дава 25% отстъпка за функционалния Samsung Galaxy A33 5G 128GB на всички частни клиенти, които до края на септември върнат устройство за рециклиране и сключат договор за мобилни услуги с план Тотал Макс за 24 месеца. Предложението важи както при покупка във физически магазин на Yettel, така и при пазаруване в онлайн магазина на оператора. Телекомът приема за рециклиране по кампанията телефони, таблети или смарт часовници, независимо дали са работещи или не.

Промоцията е част от социално отговорната кампания на Yettel „Рециклирай и спести“, с която компанията насърчава грижата за околната среда с отговорнo използване на технологиите. В инициативата могат да се включат както настоящи, така и нови клиенти, които при предаване на старите си телефони, таблети или смарт аксесоари ще получат отстъпка и ще дадат своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата. Събраните апарати се рециклират за получаване на суровини за нови, използват се годните им части или се удължава животът им след необходимата диагностика и поправка. Това спестява ценен ресурс при производството на нова електроника и има сериозен принос в намаляването на екологичния отпечатък.

В рамките на кампанията през септември потребителите, които обединят „зелени“ усилия с Yettel, ще могат да грабнат с голямо намаление страхотен смартфон. С отстъпка от 25% на фокус е стилният, но и мощен Samsung Galaxy A33 5G 128GB. За да улесни прехода от отпускарския сезон към забързания септември, апаратът идва с мощен 5nm осемядрен процесор, който се справя със сериозно натоварване в многозадачен режим. Има голяма 5000 mAh батерия и 25W бързо зареждане, а освен 128 GB вградена памет, поддръжа и microSD карта до 1TB, която се закупува отделно.  Samsung Galaxy A33 5G е с FHD+ Super AMOLED дисплей с 90 Hz честота на опресняване и 48МР основна камера с оптична стабилизация, подобаващо придружена от още 3 камери – ултраширокоъгълна, камера за дълбочина и макрокамера. Устройството идва и с 13MP предна камера за отлични селфита. Практичността му се допълва от IP67 рейтинг за устойчивост на прах и вода, и Gorilla Glass5 покритие за висока издръжливост при надраскване и изпускане. Но и визуални качества далеч не му липсват – смартфонът е тънък и изискан с матовото си покритие, изработен от качествени материали корпус с Ambient Edge дизайн.

„Рециклирай и спести“ е част от цялостната ESG стратегия на Yettel, в която са заложени принципите на кръговата икономика и сериозният ангажимент към устойчивото развитие, който операторът е поел. За 2021 г. заедно със своите клиенти компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон и е постигнат ефектът от посаждане на 1281 дръвчета и растежа им в продължение на 10 години.

Повече за пълните условия на кампанията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.