Богата селекция от неочаквано необходими аксесоари от Yettel в специалните оферти на месеца
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Септември 2022 15:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Богата селекция от неочаквано необходими аксесоари от Yettel в специалните оферти на месеца

/КРОСС/ София, 2 септември 2022 г. И този месец Yettel предлага онлайн, а и в цялата си търговска мрежа, богата гама от полезни аксесоари – слушалки, зарядни устройства, кабели и флаш памет с доказано качество, които могат да се окажат неочаквано необходими всеки ден.

За всеки, който има нужда от нов чифт стилни и изгодни жични слушалки Yettel предлага ENERGIZER UIC30. Моделът, който е на цена от 29,99 лв, се свързва с вашето мобилно устройство чрез 3.5 мм жак или USB-C. Слушалките са изработени с красив дизайн и осигуряват отлично качество на звука, като освен това имат и дистанционно управление с вграден микрофон, така че удобно могат да се използват и за разговори като hands-free. Моделът има и удобни силиконови тапи за уши, които позволяват продължително носене, без да причинява дискомфорт.

Новите iPhone смартфони на Apple отдавна пристигат без зарядно, но ако имате нужда от нов качествен и оригинален продукт, в търговската мрежа на Yettel и в онлайн магазина  на оператора можете да се оборудвате с APPLE 20W USB-C Power Adapter на цена 55,99 лв. Моделът е лек, удобен и притежава всички характерни черти за компанията като изчистен дизайн и високо качество на изработка. Адаптерът предлага бързо зареждане с до 20W за всички съвместими iPhone модели и разполага със свързаност чрез USB-C порт.

 В случай, че ви е необходим и каблел, ttec USB-C към Lightning може да бъде закупен за 30.99 лв в търговската мрежа на Yettel. Той е с дължина 150 см и позволява трансфер на данни до 480 Mbps. Бързото зареждане пък отговаря на адаптера и също е 20W чрез системата power Delivery (PD) на Apple.

В магазин на мобилния оператор или онлайн можете да купите и качествената Флаш памет Kingston 32GB. Моделът е компактен и лесен за употреба, позволява прехвърляне и удобно съхранение на документи, музика, видеоклипове и др. Цената му е 16,99 лв.

Зарядното за автомобил е едно от най-необходимите неща в последно време, а моделът CELLY Mini Car USB-C Power Delivery 30W е едно от най-качествените и ултра компактни решения, които могат да се намерят на пазара в момента. Цената му е 39,99 лв, а както подсказва и името, той предлага бързо зареждане до 30W със съвместими  модели. Зарядното се поставя в мястото за запалка на превозното средство и работи с ток 12V - 24V. Малкият размер на зарядното му позволява то да остане незабелязано вътре в контакта. То е оборудвано с издърпваща се дръжка за улесняване на поставянето и изваждането, както и с LED светлина, за да се намира по-лесно при слаба осветеност.

След промяната на USB стандартите мнозина потребители имат множество стари устройства, които не работят с осъвременения USB-C. На помощ идва OTG Адаптер Xmart USB-A към USB-C. Той струва само 12,99 лв и е подходящ за смартфони и таблети, снабдени с USB Type-C порт и поддържащи OTG функционалност. Миниатюрното устройство, чието тегло с само 10 гр. може да се използва в много сценарии като позволява дори да включите мишка към своя таблет. Моделът поддържа скорост на трансфер през USB 3.0 до 400 MB/s. Адаптерът се отличава с метален корпус, изработен от цинк-алуминиева сплав с матиран завършек. Той е солиден и устойчив и по него не оставят следи от отпечатъци.

Всички тези аксесоари, както и още от богатото портфолио на Yettel могат да бъдат открити както онлайн, така и в магазините на мобилния оператор до изчерпване на наличните количества.