Lidl партнира на Фамилатлон и Асоциация Родители
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Септември 2022 16:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Lidl партнира на Фамилатлон и Асоциация Родители

/КРОСС/ 02.09.2022 г., гр. София. За поредна година Lidl се включва в инициативата Фамилатлон на Асоциация Родители, като част от ангажимента си  в подкрепа на младите семейства в грижата им за техните деца. Събитието ще се осъществи за четиринадесета поредна година на 3 септември от 10.00-16.00 в Южен парк II и ще предложи на малчугани, майки и татковци редица спортни състезания и занимания.

Обвързано със старта на учебната година, Lidl и Асоциация за Родители организират специална игра, която ще се проведе на страницата на  асоциацията във Фейсбук - Академия за Родители, където от 5 до 15 септември, всеки може да сподели какъв е мечтал да бъде като дете и дали тази мечта се е реализирала в последствие. Наградите са съобразени с повода и освен ваучери за пазаруване през приложението Lidl Plus в Lidl, веригата ще подари на четирима късметлии ученическа раница, пълна с най-нужните за училище принадлежности. От Асоциация Родители също са подготвили полезна изненада, която включва специални обучителни ресурси за майки и татковци, които да помогнат при отглеждането на децата в различна възраст с полезни съвети и насоки.

Фамилатлон се провежда в месеца на активна подготовка за училище. Lidl подкрепя родителите и като им предлага всичко необходимо на едно място за завръщането на техните ученици в класните стаи. От детски текстил с високо качество до тетрадки, раници, несесери, глобуси и още много ученически пособия очакват всеки родител, който търси най-доброто съотношение качество-цена.

 В самия ден на  изданието Фамилатлон Lidl ще подкрепи активността "Ябълки за смет" като предостави на участващите семейства свежи ябълки. Те ща са поднесени в мрежички за многократна употреба за насипни плодове и зеленчуци, направени от 100% рециклиран материал, които веригата предлага в магазинната си мрежа като алтернатива на еднократните найлонови торбички.