Лесно есенно почистване с продуктите W5 на Lidl
Секция: БЪЛГАРИЯ
04 Септември 2022 10:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лесно есенно почистване с продуктите W5 на Lidl

/КРОСС/ Серията W5 предлага богат асортимент от препарати за всяко кътче в дома, които да отговорят на различните нужди на потребителя. За кухнята се предлага течен препарат за почистване на миялна машина и още по-силни таблетки за измиване на съдовете до абсолютен блясък. За отстраняване на котлен камък при кафе-машините или каните за вода, W5 има специални таблетки, които с лекота го премахват. От марката можете да откриете още домакински ръкавици без латекс, удобна гъба с дръжка за почистване на съдовете и универсални мокри кърпи за всяка повърхност.

За онези части от дома, които изискват още по-внимателно отношение, Lidl също предлага решения. Банята ще блесне с препарат за почистване на фуги, а активната пяна за почистване ще остави всички повърхности идеално дезинфекцирани. В Lidl можете да откриете още препарат за почистване на кожени изделия, почистваща гъба с покритие, подходяща за обувки и спрей, с които да придадете свежест на новите попълнения в есенния гардероб. А след като домът е бил основно почистен, идва и най-приятният момент - специалните освежители за въздух на W5, които се предлагат в няколко различни вида и аромата, за да паснат на атмосферата, която всеки иска да създаде у дома.

Веригата продължава да дава на клиентите си възможността да откриват всичко необходимо на едно място, като така пестят време за важните неща. Те могат да разгледат всички предложения за по-чист дом през есента в онлайн брошурата през приложението Lidl Plus. Така лесно могат да организират седмичния си или дневен пазар, възползвайки се от разнообразните купони и оферти, за още по-добро оптимизиране на бюджета. Защото в Lidl не избират между цена и качество, получават и двете.