Леонардо ди Каприо с ново гадже - украинка
Секция: Шоубизнес
05 Септември 2022 09:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Леонардо ди Каприо с ново гадже - украинка

/КРОСС/ Преди няколко дни медиите разтръбиха, че Леонардо ди Каприо се е разделил с гаджето си Камила Мороне след 4-годишна връзка, но той не остана дълго сам. Вече е забелязан с ново красиво момиче - украинската блогърка и модел Мария Берегова. Както стана известно, двамата са започнали да се срещат още в началото на юли.

Мария не е просто модел, а дъщеря на влиятелен украински бизнесмен от фармацевтичния бранш. Тя е израснала в Швейцария, а в момента учи в бизнес-училище в Лондон.

22-годишната красавица всеки ден публикува в социалните мрежи кадри от разкошните места, които посещава, но не говори за личния си живот. В профила ѝ има снимка от яхтата, където е забелязана с Ди Каприо, но звездата не присъства в кадъра.

Мария е израснала в Швейцария, сега учи в Лондон.

Актьорът отсъства от снимката на яхтата, където са забелязани с моделката.

Актьорът не е първият избраник на Мария. За своите 22 години тя вече е била омъжена и се е развела с 30-годишен арабски бизнесмен, занимаващ се с недвижими имоти и мода в Монако. Между другото, той се явява внук на министър на вътрешните работи на Муамар Кадафи.

Връзката на Лео ди Каприо и Мария изглежда сериозна, но няма да продължи повече от три години, вещаят познавачи. Известно е, че актьорът не ходи с жени, прехвърлили 25 години.