Стрийминг платформата SkyShowtime обяви официална дата и списък със съдържание
Секция: Технологии
07 Септември 2022 14:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стрийминг платформата SkyShowtime обяви официална дата и списък със съдържание

/КРОСС/ Новата стрийминг платформа SkyShowtime обяви днес, че ще стартира официално на 20-ти септември 2022 г., предоставяйки за първи път ексклузивно и неповторимо забавление на милиони домове в цяла Европа.

Съвместно начинание на Comcast (NASDAQ: CMCSA) - компанията-майка на NBCUniversal и Sky - и Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA), SkyShowtime стартира в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция на 20-ти септември, малко преди да разгърне своите услуги и в Нидерландия, в последното тримесечие на годината. SkyShowtime ще продължи експанзията си в Испания, Португалия, Андора, Централна & Източна Европа (ЦИЕ) през следващите месеци и през първото тримесечие на 2023 г. Пазарите, част от ЦИЕ, включват Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Косово, Черна Гора, Северна Македония, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. Точните дати на лансиране на платформата, както и цените на услугата в горепосочените пазари, ще бъдат обявени през следващите месеци.

SkyShowtime събира на едно място най-доброто забавление от най-престижните световни студия и разказвачи на истории. Предлагаща хиляди часове висококачествено забавление за цялото семейство, услугата съхранява широка селекция от най-чаканите световни сериали и филми.

Платформата ще предложи ексклузивни телевизионни премиери на театрални филми от Paramount Pictures и Universal Pictures, двете най-стари продукционни къщи на Холивуд, които заедно представляват близо 50% от холивудския бокс офис.

SkyShowtime ще бъде дом на селекция от нови блокбъстър филми, следвайки техните театрални и локални премиери за домашно забавление, като например: „Топ Гън - Маверик", „Джурасик Свят - Господство", „Минионите 2", „Викингът", „Ела Изпей 2", „Соник: Филмът 2", „Изгубеният град", „Имението Даунтън: Нова Епоха", „Не!", „Белфаст", „Линейката" и „Лошите момчета".

В допълнение, SkyShowtime има нови първокласни сериали, съдържание за деца и семейства, както и селекция от емблематични заглавия от Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock - всички вече на едно място. SkyShowtime ще включва и местно съдържание, документални филми и специални продукции от пазарите си.

Като част от партньорството си с Paramount, SkyShowtime ще замени Paramount+ в страните от Северна Европа, позволявайки на настоящи и бъдещи потребители да гледат любимите си продукции от Paramount+, като „Halo", „Йелоустоун", „Офертата" и „Стар Трек: Странни Нови Светове", заедно с оригиналните продукции на SHOWTIME® „Осите", „Декстър: Нова кръв", „Super Pumped: Битката за Uber" и „Първата Дама". За първи път, абонати ще имат достъп до още нови и ексклузивни сериали и филми, обхващащи най-доброто от Universal Pictures, Sky Originals и NBCUniversal.

От старта на платформата, потребителите ще могат да гледат премиерите на дългоочаквания сериал на SHOWTIME® „Американско Жиголо", оригиналните продукции на Sky „Възходът", „Индекс на Страха", „Мидуишките кукувици" и „Закон и Ред - Сезон 21" от Peacock. В предстоящите месеци следват още премиери на сериали като „Йелоустоун -Сезон 5", „Идеален наклон: броня в Берлин", „Академия за Вампири" и продукциите на SHOWTIME® „Осите - Сезон 2" и „Покани ме да вляза".

Главният изпълнителен директор на SkyShowtime - Монти Сархан, споделя: ,,Време е...за SkyShowtime, следващата голяма стрийминг платформа в Европа. Само месеци след като получихме пълно регулаторно одобрение, SkyShowtime официално стартира на 20-ти септември 2022 г. Много сме ентусиазирани, че нашите потребители ще имат ексклузивен достъп до най-новите премиери на сериали и филми от нашите емблематични и световноизвестни студия. Нямаме търпение да споделим още детайли за дебютните датина платформата в останалите пазари и да доставим SkyShowtime до още повече хора в цяла Европа."

Регионалният директор на SkyShowtime за Северна Европа - Хенриет Сков, коментира: ,,Развълнувани сме да стартираме SkyShowtime сред страните в региона и чакаме с нетърпение да предоставим на нашите потребители най-добрите селекции от световни сериали и филми на едно място."

Услугата ще бъде налична през приложението на SkyShowtime в Apple iOS, tvOS, за устройства с Android, както и на уебстраницата:www.skyshowtime.com.Месечният абонамент за SkyShowtime струва 6,99 евро във Финландия, 79 шведски крони в Швеция, 79 норвежки крони в Норвегия и 69 датски крони в Дания.

SkyShowtime ще е налична и през следните партньори - дистрибутори в северните пазари: Allente, RiksTV, Ruutu, Sappa, Strim, Telenor, Tele2, Telia, Telmore и YouSee from Nuuday Group и TV 2 Play.

Поддържана от Peacock, SkyShowtime е създадена специално за Европа и е посветена на пазарите там. С регионални офиси на различните територии, фокусът на SkyShowtime върху клиентите и локалните пазари е доказателство за визията на платформата относно партньорства, съдържание и маркетинг. Веднъж лансирана в над 20 страни, приложенията и съдържанието на SkyShowtime ще бъдат достъпни на 18 различни езика.

Списъкът на съдържанието, описано в това прессъобщение, се отнася за северните страни от Европа и може да се различава от това в останалите пазари.