Yettel ни предизвиква да се движим повече със ново събитие в София
Секция: Технологии
08 Септември 2022 15:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel ни предизвиква да се движим повече със ново събитие в София

/КРОСС/ Поредицата от събития, с които Yettel ни предизвиква да спортуваме и да се движим повече продължава и тази събота. На 10 септември от 10 до 18 часа всички, които обичат спорта или искат да направят своите първи смели крачки в него, могат да се включат в разнообразни активности, да изпробват смарт технологиите, които помагат за постигане на спортните цели и да спечелят атрактивни награди. Събитието ще се проведе при Лятна сцена „Борисова градина“ и е част от кампанията на телекома „Смело напред“, която вдъхновява хората да се движат повече и да имат по-здравословен и балансиран начин на живот.

По време на събитието участниците ще могат да спечелят страхотни награди, вземайки участие в серия от спортни предизвикателства. Те ще следят своите показатели със смарт часовници, а професионални треньори ще им показват правилната техника на упражненията и ще им дават полезни съвети как да включат модерните технологии в помощ на спортния и хранителния си режим. Желаещите да се раздвижат и заредят с нови полезни знания за по-здравословен начин на живот ще могат да избират между тренировки с гири и ластици с различна продължителност – 5, 10 или 15 минути. Всеки, завършил успешно избраната тренировка, ще спечели награда, както и шанса да участва в томбола за смарт часовник или безжични слушалки.

Спортното събитие ще е част от фестивала „Чешки ден в София“, чийто генерален спонсор е Yettel. В него ще се включат чешки компании, работещи на българския пазар, а основната тема на събитието ще бъде грижата за околната среда, природосъобразният и здравословен начин на живот.

Yettel осъществи вече две издания на „Смело напред“ това лято – във Варна и Приморско с голям успех. Над 800 души се включиха в тренировките, организирани от компанията.

Къде и кога да се включите в събитието на 10 септември, можете да намерите тук.