Porsche с нова палатка за покрив
Секция: Автомобили
08 Септември 2022 19:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Porsche с нова палатка за покрив

/КРОСС/ С лансирането на нов аксесоар, Porsche дава възможност на собствениците на нейните продукти да изпитат изцяло ново изживяване с тях, а именно да спят върху техните тавани.

От Porsche споделят смело, че новият продукт на подразделението й Porsche Tequipment е в състояние да трансформира спортната кола в хотелска стая за онези от клиентите, които обичат природата и искат да прекарат повече време там.

Сгъваемата палатка е съвместима с моделите 911, Macan, Cayenne, Panamera и Taycan, като монтирането й може да се осъществява и без релси.

Палатката, която е оценена на 4980 евро и с очаквани първи доставки през ноември тази година, идва с два странични и един горен прозорец, и предлага възможност за къмпингуване на двама човека.

В разгънато състояние, новата палатка на Porsche е с основа 210 на 130 см, а височината е 118 см. В сгънат вариант, размерите на куфара са дължина 146 см, ширина 140 см и височина от 33 см, а теглото е 56 килограма.

От Porsche коментират, че максималното натоварване на палатката е 190 килограма при налични релси на тавана и около 140 без тях. Като максимална скорост на движение при монтирана палатка, от компанията посочват 130 км/ч.