„100 % будни“ се завръща с нови емоции в ефира на БНТ
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Септември 2022 10:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 „100 % будни“ се завръща с нови емоции в ефира на БНТ

/КРОСС/  Всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. водещите на предаването „100 % будни“ Мария Андонова и Стефан А. Щерев се грижат за доброто настроение на зрителите на БНТ като изненадват и радват със завладяващи рубрики, полезни идеи и любопитни дискусии. Предаването обхваща значими теми за обществото като наука, култура, здраве, социални проблеми, обществен живот и развлечение.

В този сезон „100 % будни“ се фокусират върху науката. Науката, която ни вдъхновява да търсим и изучаваме новостите. Науката, която е сред всички нас и трябва само да поискаме да я разберем. Науката, която ни помага да усъвършенстваме себе си и да достигаме нови висоти. Затова сред новите попълнения в екипа на предаването е химикът Наско Стаменов, който всеки петък ще въвежда аудиторията на обществената телевизия в необятния свят на химията по достъпен и приятен начин.

Медицинските открития, новостите в областта отново са широко застъпени от двамата водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев. Зрителите ще научават първи новостите и световните тенденции от света на медицината и ще се запознаят с най-добрите лекари и медицински лица в България. „100 % будни“ отделя специално внимание на нуждата от превантивна профилактика и много други полезни теми за обществото.

В началото на всяко предаване Мария Андонова и Стефан А. Щерев поставят теми за дискусия, в които аудиторията на БНТ може да се включи. Търси се гледната точка на зрители от всички възрасти, социални групи и региони на България. „100 % будни“ показва и лични истории -интервюта и репортажи, които са отправна или подкрепяща линия в темите, дискутирани в студиото. Това дава възможност да се обединим и изследваме позицията на обикновените хора с мнението на признати в областта си специалисти и популярни личности.

Любопитството на зрителите винаги е задоволено с кино, театър, музика и танци – теми, които са неизменна част от предаването 100% будни. Важните акценти са творческите постижения, а гостите често са творци от световна величина.