Новите технологии в света на модата идват в Paradise Center
Секция: ЛЮБОПИТНО
09 Септември 2022 11:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новите технологии в света на модата идват в Paradise Center

/КРОСС/ Редица изненади очакват клиентите на Paradise Center този месец септември. Един от най-обичаните магазини за дрехи Zara се завърна в търговския център на 8-ми септември на ниво 0. Освен с най-актуалните модни предложения, брандът впечатлява посетителите и с най-новите технологични инсталации за удобно пазаруване в своя магазин. Не по-назад в дигиталните иновации остава и популярната спортна марка Nike, която посрещна любителите на спорта в чисто новия си магазин на 1-ви септември, когато отново отвори врати и Massimo Dutti.

Реновираният магазин на Zara вече разполага с площ от 3 000 кв. м, изцяло обновен интериор и специализирани зони за облекло, обувки и аксесоари. Марката направи следваща стъпка в развитието си, имплементирайки нови технологии в модата, които да направят пазаруването достъпно, лесно и удобно. Реновираният магазин разполага с каси за самообслужване, които дават възможност на клиентите да сканират, опаковат и платят своите артикули. Обектът разполага също и с интерактивни пробни, както и автоматизиран процес за получаване на онлайн поръчки.

Новооткритият магазин на NIKE на ниво +1 също заложи на въвеждането на технологии в модата. Реновираният магазин е оборудван с идентификационна система, която има комплексни функции: разпознаване на взетите артикули в пробните, предложение на алтернативни такива, размери и цветове, които клиентът може да избере чрез тъч монитор във всяка пробна, а чрез натискане на специален бутон клиентите ще имат опция да поискат асистенция. Някои от иновациите предстои да бъдат инсталирани на по-късен етап.

Любителите на стилното и елегантно облекло могат да посетят новия и по-просторен магазин на Massimo Dutti на ниво 0, където ще намерят най-новите предложения на марката за сезон есен/зима 2022 г.

Повече информация можете да намерите в сайта: paradise-center.com