Lidl с богато разнообразие цветя за първия учебен ден
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Септември 2022 14:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Lidl  с богато разнообразие цветя за първия учебен ден

/КРОСС/  От днес Lidl предлага богато разнообразие от саксийни цветя и букети, с които клиентите на веригата да сложат цветно начало на учебната година. Свежите предложения са съобразени с характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена, като по този начин родителите изгодно могат да завършат подготовката за старта на учебната година.

Специалните седмични предложения за първия учебен ден в Lidl включват букет „Отново на училище“ и „Пъстър букет“, които се предлагат в различни вариации. Те ще впечатлят своите получатели с комбинации от красиви цветове  и неповторима свежест. Като допълнение клиентите могат да избират и между букет хризантеми или рози, които са налични ежедневно във веригата.

Септември традиционно е месецът, в който да обновим атмосферата у дома и да се подготвим за предстоящия есенен сезон. Затова и от тази седмица магазините на Lidl ще бъдат заредени с разнообразие и от саксийни цветя, с които всеки може да освежи дома си или да зарадва някого. Спатифилум в керамична саксия, сукуленти в различен микс, както и Седум микс могат да красят бюрото на всеки ученик и да заредят дома с нова енергия.

От тази седмица Lidl предлага и мини орхидея, рози в саксия и Каланхое от  различни видове в специална керамична или стъклена кашпа. Тези стайни растения са светло и топлолюбиви. Отглеждането им е лесно и изискват умерено поливане, за да запазят своя свеж и красив вид. От днес налични са и любимата на мнозина Калуна, която е градинско растение, има нужда от редовно, но умерено поливане. Тя идва в различни видове, за да пасне по най-добрия начин на всеки балкон или градина. За създаване на есенен уют се предлагат и мини декоративни тикви в кошница.

Lidl предлага толкова много на едно място, като дава възможност на своите потребители лесно и удобно да набавят всичко необходимо за трапезата, дома и подготовката на своите ученици, като същевременно пестят време и не утежняват семейния бюджет.