Kaufland празнува 100 000 последователи в TikTok със специален танц
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Септември 2022 17:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Kaufland празнува 100 000 последователи в TikTok със специален танц

/КРОСС/ Лидерът в модерната търговия Kaufland България ще отбележи старта на учебната година и ще отпразнува 100 000 последователи в своя TikTok канал на 13 септември със специално TikTok събитие. То ще се състои на паркинга на хипермаркета на Kaufland на бул. „Ген. Тотлебен“ и ще започне в 16.30 часа.

Много игри и вълнуващи преживявания очакват всички гости на събитието. Сред специалните изненади ще е срещата с 5 от най-актуалните TikTok звезди на България, които сред подрастващото поколение се радват на популярност сравнима с холивудските звезди.

Николай, Ивелина, Денислав, Боян и Мегсън ще предизвикат гостите да се включат поредица от игри, за които единствено се изисква чувство за хумор и бързи реакции. Автографи няма да бъдат отказвани, като дори и да не сте подготвени, в Kaufland всеки може да намери богато разнообразие от високачествени ученически пособия, които могат лесно да се превърнат в уникат с пожеланието от любимата родна TikTok звезда.

Кулминацията в събитието ще е специален TikTok танц, в който ще бъдат предизвикани да се включат всички на живо. TikTok е най-популярната социална мрежа за подрастващото поколение, която придоби популярност именно с кратките си забавни видеа.

Освен поредицата от забавления, гостито на събитието ще видят на паркинга на Kaufland и инсталации, свързани с опазването на климата, както и ще научат повече за възможности за кариерно развитие, подкрепа и работа в компанията.