ГЕРБ: Не ни трябват повече социологически проучвания, знаем, че ще победим на изборите
Секция: ПОЛИТИКА
13 Септември 2022 20:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ГЕРБ: Не ни трябват повече социологически проучвания, знаем, че ще победим на изборите

/КРОСС/ Не ни трябват повече социологически проучвания, знаем, че ще победим на изборите. Това заяви от евродепутатът Андрей Новаков от ГЕРБ по време на предизборна кампания на партията в Сандански, на която присъства и Бойко Борисов.

Освен изборите за народни представители, от партията обявиха, че поставят начало и на кампанията за кмет на Сандански - кандидатът им ще е Стоян Стоев, местният общински ръководител на ГЕРБ. Евродепутатът Андрей Новаков представи Георги Георгиев като бъдещият представител на региона в Народното събрание.

"Не ни трябват повече социологически проучвания, това е моментът в който знаем, че ще победим на изборите с много. Днес тази зала показа едно нещо - област Благоевград не се дели на Струма и Места, Петрич и Сандански, Банско и Разлог, християни и мюсюлмани - ние сме едно и затова ще бъдем номер едно", категоричен бе Новаков.

"Точно при управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ са отпуснати парите за спортната зала, в която се намираме, за бул. "Европа" и за магистралата до града", заявиха още от партията.

"Г-н премиер, радостни сме да ви посрещнем в тази зала, която щяхме да сънуваме ако не бе управлението на ГЕРБ. По ваше време отпуснахте 2,5 млн. за изграждането на залата, за съжаление тя седя 2 г. затворена, защото сегашните управляващи не успяха да прережат лентата", обърна се към Бойко Борисов Стоян Стоев.