Yettel дава 24 месеца безплатна застраховка за звездите от Galaxy Z серията на Samsung
Секция: Технологии
14 Септември 2022 10:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel дава 24 месеца безплатна застраховка за звездите от Galaxy Z серията на Samsung

/КРОСС/  До края на септември Yettel предлага най-новите смарт звезди на Samsung Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 с безплатна застраховка Смартфон протект+ за срок от 24 месеца. От предложението могат да се възползват всички настоящи и нови клиенти на оператора, които грабнат един от двата модела последно поколение сгъваеми смартфони с план Тотал Макс. Така потребителите получават защита на новото си премиум устройство и спокойствието да му се наслаждават с покритие на най-честите събития, но не само, а именно – счупване, намокряне или кражба, цели 24 месеца.

Актуалните устройства от серията Galaxy Z предлагат нова многофункционалност на дизайна и впечатляващи възможности за персонализация, подкрепени от най-новия и мощен процесор досега – 4-нанометров Snapdragon 8+ Gen 1. С рамки и панта от Armor Aluminum, както и с ексклузивния Corning Gorilla Glass Victus+ на корпуса Z Flip4 и Z Fold4 са най-здравите сгъваеми устройства на Samsung до момента, а освен всичко друго са и водоустойчиви.

Galaxy Z Flip4 предлага подобрено изживяване с камерата, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация, като запазва ултра компактността на серията. Благодарение на FlexCam с модела могат да се правят снимки от всеки ъгъл, докато ръцете остават свободни. С обновения 1,9-инчов преден дисплей на телефона се управляват още повече функционалности, а в разтворено състояние вътрешният Dynamic AMOLED 2X  екран е с размер по диагонал от цели 6,7“. Цената на трите модификации на Z Flip4 със 128, 256 и 512GB RAM са съответно 1349,99 лв., 1429,99 лв и 1609,99 лв с Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

Galaxy Z Fold4 се отличава с изключителна мощност и продуктивност, които се побират в джоба. Апаратът на практика предлага възможности за мултитаскинг, които обединяват предимствата на смартфон и персонален компютър, поддържа и S Pen. Външният екран на модела е 6,2“ с високо 120 Hz опресняване, докато в отворено състояние вътрешният екран е цели 7,6“, позволяващи удобна работа с него във всяка ситуация. Смартфонът се предлага на цена от 2369,99 лв. и 2549,99 лв. за версиите с 256 и 512 GB RAM с Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

Застраховката на Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4 за 24 месеца важи при покупка в цялата търговска мрежа, а онлайн може да се използва при подновяване на договор в първата стъпка преди количката.

Повече за пълните условия на офертата можете да научите от сайта на оператора.