Xiaomi България награди ученици за отлично представяне на национални състезания
Секция: Технологии
16 Септември 2022 08:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Xiaomi България награди ученици за отлично представяне на национални състезания

/КРОСС/ По-достъпни технологии и потребители, които се радват на по-добър живот е глобалната мисия на Xiaomi. В световен мащаб компанията ежедневно работи в тази посока с цел „да бъдем приятели със своите потребители, да бъдем в техните сърца като любима компания“.

Тази година Xiaomi България награди ученици от 1-ви до 6-и клас в ЧСУ „Евлогий и Христо Георгиеви“ с интензивно изучаване на Китайски език, които са се класирали на челни места в национални състезания в сферата на китайския език и култура и математика. Общо 10 деца получиха най-новия модел смарт часовник Redmi Watch 2 Lite като награда за постижението им и мотивация за бъдещи успехи в сферата на образованието.

Учениците бяха наградени на специална церемония за началото на новата учебна година, като получиха и медал от директора на ЧСУ „Евлогий и Христо Георгиеви“ - Олга Ялъмова. Повече снимки от церемонията можете да намерите на официалната Facebook страница на училището.

Xiaomi е компания производител на смартфони и потребителска електроника с интелигентен хардуер AIОT („Интернет на нещата“). Създадена преди 12 години, днес Xiaomi е сред световните лидери на пазара на смартфони с пазарен дял от 16% през второто тримесечие на 2022 г, който ѝ отрежда 3-та позиция в световен мащаб. Компанията управлява най-голямата AIOT платформа в света, към която са свързани повече от 500 милиона AIOT устройства.