Yettel посреща есента с мотивиращо спортно събитие в Северен парк
Секция: Технологии
16 Септември 2022 13:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel посреща есента с мотивиращо спортно събитие в Северен парк

/КРОСС/ Тази събота Yettel и популярният фитнес треньор Сами Хосни ще помогнат на желаещите да посрещнат есента в най-добрата си форма със забавно спортно събитие в Северен парк. От 10.00 до 18.00 ч. там ще ги очакват разнообразни физически активности, най-модерните смарт технологии в помощ на активния начин на живот, както и много награди.

За готовите да се поизпотят Сами е подготвил заразяващи с мотивация групови тренировки. Звездният инструктор ще подгрее публиката със серия от активности, а най-ентусиазираните ще могат да се включат в предизвикателства с награди. В тях участниците ще избират между тренировки с гири, ластици или собствена тежест с продължителност от 5, 10 или 15 минути. Екип от професионални треньори ще показват правилната техника на изпълнение на упражненията и ще дават съвети как да включим смарт устройствата в подкрепа на движението и мотивацията за добра спортна форма.

Трениращите ще могат да следят важни показатели като пулс, изразходени калории и изминато разстояние с актуални смарт часовниците, предлагани от Yettel. Завършилите успешно избраната активност ще получат тематична награда, като въже за скачане, постелка за спорт, бутилка за вода и ще участват в томбола за големите награди –  Apple Watch SE GPS + Cellular или слушалки HAMA. Независимо дали посетителите на събитието се включат в спортните занимания или не, те ще могат да разгледат и да изпробват модерните смарт предложения на телекома в специално обособения демо корнер.

Събитието е четвъртото поред от кампанията на Yettel „Смело напред“, която стартира това лято с две издания във Варна и Приморско, а миналия уикенд се пренесе и в столицата. Инициативата ни мотивира да се движим повече за един балансиран живот, в който смарт устройствата са наши съюзници. До момента в тренировките на трите събития са се включили над 1200 души от всички възрасти.

Активностите тази събота са част и от СОФИЯ ЪРБАН ЗОНА СПОРТ 2022 в Северен парк, който  ще вдигне адреналина и настроението на столичани с десетки спортни демонстрации, първенства и турнири в новите градски дисциплини.

Повече информация за събитието на 17 септември ще намерите тук.