Yettel и кампанията „Смело напред“ раздвижиха малки и големи в Северен парк
Секция: Технологии
19 Септември 2022 15:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel и кампанията „Смело напред“ раздвижиха малки и големи в Северен парк

/КРОСС/ Лошото време не спря желаещите да се включат в последното събитие на кампанията „Смело напред“ и тази събота. Въпреки дъжда стотици ентусиасти избраха да отпразнуват Деня на София с физическа активност и да участват в спортните предизвикателства на Yettel в подкрепа на по-здравословния начин на живот.

Дъждът не попречи на любителите на спорта и технологиите да се присъединят към атрактивния спот на Yettel в Северния парк в столицата, който беше част програмата на СОФИЯ ЪРБАН ЗОНА СПОРТ 2022. През целия ден свежите шатри на телекома приканваха минувачите да се раздвижат със забавни тренировки и да изпробват разнообразни смарт устройства, докато печелят тематични награди. Най-голям интерес сред малки и големи предизвикаха груповите тренировки на популярния фитнес инструктор Сами Хосни. Деца, тийнейджъри, родители и дори възрастни хора и дами в народни носии бяха заразени с мотивация и ентусиазъм от чаровния треньор, който им показа различни по трудност упражнения.

Готовите да се поизпотят избираха между индивидуални и групови тренировки с гири, ластици и с тежестта на тялото с продължителност от 5, 10 или 15 минути. В подкрепа на по-доброто им представяне те използваха смарт часовници от портфолиото на Yettel, с които следяха важни показатели като пулс, изгорени калории, изминато разстояние. Професионални треньори им даваха ценни съвети как да използват новите технологиите за допълнителна мотивация и постигане на спортните цели. Специално обособен корнер запозна присъстващите с най-актуалните смарт предложения от Yettel, които са в помощ на трениращите или на тези, които сега правят първите си стъпки в спорта. Двама късметлии от включилите се в предизвикателствата спечелиха и големите награди - Apple Watch SE GPS + Cellular или слушалки HAMA.

Събитието беше четвъртото от поредицата ивенти на кампанията  „Смело напред“ на Yettel, с която телекомът иска да вдъхнови хората да постигнат балансиран начин на живот с помощта от новите технологии. Тя стартира в разгара на лятото във Варна и в Приморско, след което се пренесе и в столицата. Над 9000 души са станали част от събитията, а над 1500 са се включили в тренировките.