Какви мъжки маратонки са подходящи за back to school 2022?
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Септември 2022 16:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Какви мъжки маратонки са подходящи за back to school 2022?

/КРОСС/ Лятната ваканция отлетя неусетно и скорострелно. Началото на новата учебна година вече е факт, което означава че няма време за губене - време e за подновяване на гардероба на ученика с нови мъжки маратонки, подходящи за сезона.

Независимо от визията ви, най-голямо значение имат обувките. Защо? Защото те са финалният завършек на всеки тоалет и частта от него, която ще носите най-често. Точно по тази причина е добре да заложите на хубави и качествени маратонки, които се открояват с модерен стил и са подходящи за вас.

По магазините ви очаква огромно разнообразие от предложения, за това и не рядко вместо това да ни улесни, то допълнително ни затруднява в избора на правилните. За това и днес ще се постараем да ви помогнем в избора като ви насочим към ТОП 3 мъжки маратонки, които със сигурност ще владеят модната тенденция този Back to School 2022 сезон.

Ето и кои са те:

3. Jordan Zoom Separate
Обемистата подметка определено е на мода през 2022. За това и най-новият модел на Jordan се откроява сред останалите със семпло съвременната си визия. На пръв поглед те са стандартните Джорданки, но погледнати по-отблизо започва да си личи индивидуалният им характер, с който определено ще се откроите в даскало.

Jordan Zoom Separate са с дишаща мрежа в горната част, която не позволява задържане на влага. Плътната подметка е от 2 слоя и предоставя отлично омекотяване. Акцент при този модел мъжки маратонки е тяхната цветна подметка, която предава на обувката модерен стил, който ще си пасне с вкуса на всеки тийнейджър.

2. Jordan Stay Loyal
Няма как да стартираме новата учебна година без чифт класически Джордан маратонки. И тази година от Nike не разочароват. Най-новото им класическо предложение е с нотки на обичания Air Jordan 12, но с някои и други съвременни подобрения.

Този модел спортна обувка печели още от пръв поглед сърцата на подрастващите, тъй като се откроява с изключително силния си характер, допълван от класическите елементи на марката. Масивната кожа, покриваща горната част ще се погрижи кракът ви да бъде винаги сух и топъл, дори и в най-предизвикателните атмосферни условия, с които ще се сблъскате по пътя за училище. Гумената подметка с въздушен джоб и междинна част ще ви осигури така необходимия комфорт и сигурност през целия ден.

1. Nike Air Max 270 B/W
Завършваме нашия ТОП 3 с един от най-желаните и търсени модели мъжки маратонки, който още със своето пускане на пазара завладя подрастващите и се превърна в истински Back To School 2022 хит.

Най-новото попълнение сред предложенията на Nike се отличава с непоколебима съвременна визия и младежко излъчване. Определено тези спортни маратонки имат какво да предложат. Проектирани са така, че да предложат максимална опора и комфорт по време на ходене и бягане. Горната част е от дишащ текстил, без шевове за повече удобство и съвременна визия. Междинна плътна подметка от пяна осигурява отлична опора. Маратонката завърша с гумени подметки, гарантиращи отлично сцепление с всякакъв вид терени.

Всички тези и още много други изкушаващи модели мъжки маратонки ви очакват в сайта на MixShop.bg, сега на специална промоционална цена по случай Back To School 2022.