NetIX обяви по-изгодна ценова листа за клиентите си
Секция: Технологии
21 Септември 2022 10:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
NetIX обяви по-изгодна ценова листа за клиентите си

/КРОСС/ Глобалната платформата за интернет обмен от групата на Нетера - NetIX, обяви актуализирана и по-изгодна от досегашната си ценова листа за присъединяване на нови членове към своята Ethernet мрежа. Ethernet е частна, базирана на директна свързаност, паралелна на интернет мрежа за пренос на данни. В случая на NetIX тя е глобална и свързва над 200 центъра за данни по света – както по-малки, независими съоръжения, така и дейта центрове на световноизвестни марки.

Към момента към нея са присъединени над 180 от най-големите доставчици на съдържание, интернет компании и повече от 30 други платформи за интернет обмен.

NetIX непрекъснато се стреми да подобрява услугите и удовлетвореността на клиентите си, като активно търси начини да осигури най-голяма стойност на възможно най-добрата цена.

Дeaн Белев, вицепрезидент на NetIX, коментира: „Ние знаем колко много нашите клиенти разчитат на нас и на услугата ни за Ethernet свързаност и това ни мотивира да правим положителни промени. Актуализирахме ценовите предложения на над 300 уникални маршрута в нашата мрежа, всеки от тях с 32 различни капацитета, със защитени и незащитени опции. Отне много време и усилия, но ние знаем, че си струва за нашите клиенти, особено в настоящата икономическа обстановка.“

В тази актуализация на цените е включен и EllaLink. През юни тази година NetIX обяви, че е наел капацитет от EllaLink – оптичният подводен кабел с голям капацитет и ниски времезакъснения, който директно свързва Латинска Америка и Европа. Чрез него данните преминават разстоянието между двата континента за 60 милисекунди, което е рекордно бързо в сравнение с досегашните решения. EllaLink и тази светкавична връзка сега са в мрежата на NetIX като част от глобалната ѝ инфраструктура.