БНТ излъчва финалните 2 мача на България от турнира УЕФА „Лига на нациите“
Секция: СПОРТ
21 Септември 2022 12:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БНТ излъчва финалните 2 мача на България от турнира УЕФА „Лига на нациите“

/КРОСС/  БНТ ще излъчи финалните участия на България в тазгодишното издание на турнира УЕФА „Лигата на нациите" с мачовете срещу Гибралтар в Разград на 23 септември по БНТ 3 от 21:45 ч. и срещу Северна Македония на 26 септември по БНТ 1 от 21:45 ч. в Скопие.

Двубоят между България и Гибралтар в Разград на 23 септември ще бъде официален дебют за новия наставник на трикольорите Младен Кръстаич, а победата или равенството ще гарантират участие на тима в Лига C  и през следващото издание през 2024 година. Мачът ще бъде излъчен по БНТ 3 от 21:45 ч. и ще се коментира от Илиян Енев, а репортер на терен ще бъде Росен Станчев. Студиото за мача България-Гибралтар започва в 21:00 ч. с водещ Иво Бързаков.

Последният мач с българско участие в турнира УЕФА „Лига на на нациите“ със Северна Македония ще бъде на 26 септември от 21:45 ч. и ще се излъчи пряко в ефира на БНТ 1. Коментатор на двубоя ще бъде Ивайло Ангелов, а репортер от Скопие -  Стефан Георгиев. Студиото преди мача ще бъде с начален час 21:00 ч. с водещ Илиян Енев.