Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите на веригата
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Септември 2022 15:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите на веригата

/КРОСС/ Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите на веригата. От началото на тази седмица всеки клиент с активна Kaufland Card може да се възползва от разнообразни промоционални оферти не само за продукти в хипермаркетите на веригата, но и за други артикули и услуги, предлагани от партньорите на най-големия ритейлър у нас.

„Благодарение на Kaufland Card всички наши клиенти ще могат да се възползват от най-различни услуги и продукти извън нашата верига, като водещото ни при избора е качеството, разнообразнието и добавената стойност, която те ще получат. Браншовете и партньорите избрахме на базата на проучване относно предпочитанията и очакванията на българските потребители“, коментира Ялчин Джем, търговски директор и член на борда на Kaufland България.

Сред компаниите, от чиито оферти могат да се възползват клиентите на Kaufland, са аптеки SOpharmacy, оптики Grand & Joy Optics, бензиностанции Shell, мобилният оператор A1, веригата от заведения за готвени ястия RepEat, застрахователната компания SDI, както и автобусният превозвач за вътрешни и международни превози Union Ivkoni.

Пълния списък с купони за актуални партньорски предложения, както и подробните условия за ползването им, потребителите с дигитална Kaufland Card могат да открият в секция „Нашите партньори“ в мобилното приложение на Kaufland. Хората с физическа карта могат да видят тези предложения в своя Kaufland Card профил на kaufland.bg или на клиентските терминали на място в хипермакетите на веригата. За всички отстъпки клиентите на Kaufland ще научават и чрез регулярни електронни бюлетини.

За използване на отстъпките при повечето партньори на Kaufland e достатъчно само да се представи картата - физическа или дигитална. Изключение правят партньорските оферти на Shell и А1. За тях е необходимо да се последват допълнителни инструкции, които могат да бъдат намерени на kaufland.bg или в самия партньорски купон в мобилното приложение.

От старта на лоялната програма през май досега, Kaufland Card предизвика изключителен клиентски интерес, като само за месец регистрираните потребители в България надвишиха 1 млн. Използването на Kaufland Card при всяко пазаруване, предоставя на клиентите разнообразни предимства: седмични оферти, точки за лоялност, персонални купони и игри с награди, а вече и отстъпки за услуги и продукти извън хипермаркетите на веригата.