Yettel изгражда със SEOMAX онлайн магазин от ново поколение за корпоративните си клиенти
Секция: Технологии
22 Септември 2022 08:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel изгражда със SEOMAX онлайн магазин от ново поколение за корпоративните си клиенти

/КРОСС/ Yettel представи цялостно решение за създаване на модерен онлайн магазин, което ще предлага на своите бизнес клиенти в партньорство с дигиталната агенция SEOMAX. По време на годишната конференция за онлайн маркетинг и реклама Digital4 в Пловдив двете компании представиха съвместно комплексната облачна услуга e-Shop builder за стартиране на успешен онлайн магазин и развитие на бранда в социалните мрежи. С нея Yettel иска да предостави на корпоративните си клиенти пълния набор от инструменти, от които имат нужда за постигане на целите на техния електронен бизнес и за цялостно позициониране в онлайн пространството.

„Онлайн магазинът и цялостното присъствие в интернет вече не е екзотика, а все по-голяма необходимост за модерния бизнес, който иска да се развива и да печели. Факт е, че всичко се променя. Офисът вече става дигитален, магазинът става сайт, рекламните брошури стават маркетинг кампании в социалните медии с интерактивни дизайни, които да привличат и вълнуват. И така някак естествено дойде идеята за партньорство между Yettel и SEOMAX. Партньорство, чрез което можем да предоставим гъвкави инструменти на нашите бизнес клиенти да създадат, управляват и развиват успешно своя бизнес онлайн, за да може мисията дигитализация на бизнеса да бъде възможна“, посочи Мариана Бонева, експерт Бизнес маркетинг в Yettel. Като част от откриващата програма в първия ден на Digital4Plovdiv тя и Петър Дяксов от SEOMAX обявиха партньорството между двете компании и споделиха с аудиторията ценна експертиза как дигитализацията на бизнеса да се превърне в мисия: възможна.

„Дигитализацията не е толкова сложна.​ Тя е достъпна за всеки бизнес и може да помогне за развитието и растежа му. Щастливи сме от възможността заедно с Yettel да предоставим решения, свързани с дигиталния маркетинг, графичен дизайн и изработка на онлайн магазини за компании, опериращи в различни сектори в България“, каза Петър Дяксов, който е управляващ партньор в SEOMAX и маркетинг експерт с над 10-годишен опит в сферата. Той говори за различните канали за дигитален маркетинг и даде реални примери с успешно реализирани проекти за бизнес клиенти – изграждане на онлайн магазини, маркетинг и реклама в социални мрежи, SEO оптимизация.

Основно преимущество на e-Shop builder е разнообразието от функционалности, които дават на бизнеса пълно оборудване за успех. Специалистите на Yettel и SEOMAX са разработили услугата така, че да разполага с оптимално решение за всеки аспект на електронната търговия – от визуалните качества на магазина, през изживяването на потребителите, до неговата ефективност. E-Shop builder предлага стилни и функционални дизайни, които са адаптивни за всички мобилни устройства и осигурят така необходимата визуална наслада на клиента при посещение на онлайн магазина.

Услугата не прави компромис и с ефективността и идва със 100% оптимизация за търсачки, така че да гарантира по-високи позиции в Google, както и с един от най-качествените и сигурни хостинги, и с осигурена експертна техническа поддръжка. Достъпни са всички най-използвани разплащателни методи, както и автоматизирана информационна връзка с куриерските фирми. Административният панел е лесен за използване, така че всеки да може да управлява платформата без допълнителен софтуер или специални познания.

За корпоративните клиенти, които искат да направят следваща крачка в онлайн присъствието си, Yettel предлага съвместно със SEOMAX като отделни услуги графичен дизайн и дигитален маркетинг. Бизнесите мога да се възползват от тях като допълнение към изграждането на е-магазин или като индивидуални услуги. С тях ще си осигурят максимално успешно визуално представяне на бранда в онлайн пространството, което да бъде подсигурено качествено с управление на профили в социлни мрежи, платена реклама, създаване на съдържание, търсещи машини и имейл маркетинг.

Повече за e-Shop builder и за допълнителните дигитални услуги на Yettel за корпоративни клиенти можете да научите тук.