Мустафа Карадайъ в Деня на независимостта: Само обединени от обща кауза можем да постигнем благоденствие и просперитет
Секция: ПОЛИТИКА
22 Септември 2022 19:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мустафа Карадайъ в Деня на независимостта: Само обединени от обща кауза можем да постигнем благоденствие и просперитет

/КРОСС/ Свободата и независимостта не са даденост, те са ценности, които трябва да отстояваме всеки ден. Само обединени от обща кауза можем да постигнем благоденствие и просперитет, да гарантираме успех и достойно място на страната ни в обединена Европа. Това заяви председателят на ДПС в специална своя позиция по повод Деня на независимостта.

Ето цялото послание на Мустафа Карадайъ:

Днес се навършват 114 години от провъзгласяването на Независимостта на България и възраждането на българската държавност.

Денят на независимостта се нареди завинаги сред онези дати в националния ни календар, които показват, че най-значимите си успехи постигаме със собствените си обединени усилия, водени от разум, единство и национална отговорност.

Свободата и независимостта не са даденост, те са ценности, които трябва да отстояваме всеки ден. Само обединени от обща кауза можем да постигнем благоденствие и просперитет, да гарантираме успех и достойно място на страната ни в обединена Европа.

В днешните дни на изпитания повече от всякога трябва да си припомним решителността и волята на нашите деди. В тях ще открием сили и вдъхновение да отстояваме достойнството на България, националната ни независимост и бъдещето на една горда и обединена България!

Този празник може да ни вдъхновява за обединение и просперитет!

Честит празник!