Позиция на ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството"
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Септември 2022 16:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Позиция на ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството"

Позиция на ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството" по повод на усложняването на геополитическата ситуация

/КРОСС/ Вчера, след обявяването на частична мобилизация в Русия; след обявяването на референдуми за присъединяване към Русия на територии на Украйна; след реалната опасност от пълномащабна война между Русия и Запада; след реалната възможност за включване и на други велики сили в конфликта, което може да превърне войната в световна;

Ние, членовете на ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството" изразяваме своята изключителна тревога както към невероятните рискове пред човечеството, така и към адекватността на поведението на българските политици по отношение на драматично сложната и опасна геополитическа ситуация.

След броени дни ще приключат парламентарните избори в България. Познавайки родната политическа реалност си даваме сметка, че в Парламента ще се оформи мнозинство, което ще декларира евроатлантическа вярност и готовност да служи на НАТО и на днешните ръководители на ЕС. Опасността, за която предупреждаваме от години, за въвличане на България във война, е реална и съвсем близка - тя чука на вратата ни. Ние сме убедени, че вярната позиция на България; позицията, която отговаря на нашите национални интереси, категорично е неутралитет спрямо разразилия се и ескалиращ конфликт.

Скъпи избиратели, независимо от вашата политическа и социална ориентация, призоваваме ви да подкрепите не просто партии и коалиции, а ценности, разбиране за добро и зло, усещане за сигурност и беда.

Подкрепете със своя глас Мира!

Подкрепете максималната отдалеченост на България от конкретния геополитически конфликт! Това е възможно, въпреки членството ни в НАТО и ЕС!

Призивът ни главно е към тези, които се колебаят как да гласуват или са решили да не гласуват - подкрепете тези политически сили, които издигат Мира като основна ценност, независимо дали имат шанс да влязат в Парламента или не!

България се нуждае от носители на Мира! Дайте възможност на такива сили да укрепнат и в близко бъдеще да бъдат политически фактор за възможната разумна съдба на България!

21.09.2022

гр. София