Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“
Секция: Шоубизнес
23 Септември 2022 14:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“ Нова порция звездно забавление, бъдещи импро легенди и музикален десерт в студиото на Ники Станоев

/КРОСС/ Тази събота (24 септември), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ" Ники Станоев ще посрещне една от най-големите български естрадни певици Росица Кирилова. Тя ще разкаже за турнето, което започна в началото на лятото и продължава с пълна пара. Зрителите ще разберат любопитни подробности от нея като: „Правила ли е Росица Кирилова песен за Лили Иванова?" и „Наистина ли първият дует в живота ѝ е бил със Стефан Данаилов?". Звездата ще разкаже и за старата си страст, която е възродила - фотографията и какво обича да заснема.

В „Събота вечер с БНТ" зрителите ще се забавляват с импро артистите от „ШиЗи Импро Театър" Яна Огнянова, Златин Цветков, Илиан Илков и Катя Бръмбарова. Четиримата актьори ще импровизират върху задачи, които получават на момента. Какво е „човешко дистанционно" и как може да се води диалог единствено с въпроси - това са само част от предизвикателствата, с които талантливите комедианти трябва да се справят.

Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от харизматичния певец Иван Радуловски, който ще разкрие повече за новата си песен и новия албум, по които работи. В края на разговора той ще разкаже как се е озовал зад океана и за шоубизнеса, който развива на тази мечтана дестинация.

Гледайте „Събота вечер с БНТ" всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев!