Фабриката за илюзии на братя Николаеви – спомени за Бате Николай и Орфи в предаването „С БНТ завинаги“
Секция: Шоубизнес
23 Септември 2022 19:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фабриката за илюзии на братя Николаеви – спомени за Бате Николай и Орфи в предаването „С БНТ завинаги“ Водещият Драгомир Драганов събира в студиото Ирко, Деница Шопова, Ненчо Илчев и Мирослав Ненков, за да си спомнят за едни от най-добрите илюзионисти

/КРОСС/ Тази неделя (25 септември), в 19:00 ч., предаването „С БНТ завинаги" Драгомир Драганов посвещава на фабриката за илюзии на братя Николаеви - Бате Николай и Орфи, за да си спомнят зрителите за едни от най-големите любимци на цирковото изкуство у нас.

В студиото на „С БНТ завинаги" влизат специалните гости Христо Каранджулов с артистичния псевдоним Ирко - последният от „тримата големи" илюзионисти, звездата на музикалния театър Деница Шопова и актьорът и фокусник Ненчо Илчев. Всички те ще разкажат интересни случки за живота на Бате Николай и Орфи, които зрителите ще чуят за първи път.

Доктор Мирослав Ненков също ще бъде част от разговора в предаването, като той ще засегне темата трябва ли медицината официално да признае смехотерапията за един от най-успешните методи за лечение дори на най-тежките заболявания.

Предаването „С БНТ завинаги" с водещ и автор Драгомир Драганов е запазена територия за спомени, където звездни гости разказват вълнуващи и любопитни истории, свързани с личността, на която е посветен всеки отделен епизод.