Кръстаич предвижда поне три промени в титулярния състав за гостуването на Северна Македония
Секция: СПОРТ
26 Септември 2022 11:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кръстаич предвижда поне три промени в титулярния състав за гостуването на Северна Македония

/КРОСС/ Селекционерът на националния отбор на България по футбол Младен Кръстаич предвижда поне три промени в титулярния състав за гостуването на Република Северна Македония тази вечер от 21:45 часа в последен мач от група С4 на Лигата на Нациите в сравнение с убедителната домакинска победа над Гибралтар с 5:1 в друга среща от надпреварата в петък в Разград.

Кръстаич възнамерява да заложи в стартовата единайсеторка на Пламен Гълъбов, Йоан Стоянов и на дебютанта Иван Йорданов, които да заменят Петко Христов, Иван Турицов и Филип Кръстев.

Сръбският специалист се колебае и за вратарския пост, като Светослав Вуцов може да замени Даниел Наумов, който пази срещу Гибралтар. В защитната тройка довечера на стадион "Тодор Проески" в Скопие ще оперират Пламен Гълъбов, Валентин Антов и Антон Недялков, а пред тях се очаква да играят Йоан Стоянов, Илиян Стефанов, Илия Груев, Иван Йорданов, Марин Петков, Радослав Кирилов и Кирил Десподов.

България заема третото място в класирането в групата с 6 точки, на точка зад втория Република Северна Македония. Грузия вече си осигури първото място с 13 точки, а с това и промоция за Лига В. Аутсайдерът Гибралтар е последен с 1 точка и ще играе плейоф за оставане.