ACO Bulgaria отпразнува 20 години на българския пазар
Секция: Технологии
26 Септември 2022 18:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ACO Bulgaria отпразнува 20 години на българския пазар Лидерът в решенията за отводняване става регионален хъб за още международни пазари, включително Югоизточна Европа, Гърция, Турция, страните от Арабския полуостров, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия и Катар

/КРОСС/ ACO Bulgaria отбеляза своя 20-годишен юбилей на бляскаво събитие с водещи професионалисти в строително-инвестиционния бранш. Голямата новина дойде официално от Георги Димов, Group Manager ACO South East, който анонсира, че офисът в София вече е регионално управление не само за страните от Югоизточна Европа, но и за пазарите в Гърция, Турция и страните от Арабския полуостров, включително интензивно развиващите се пазари Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия и Катар.

„ACO Bulgaria е част от АСО Group - една от най-иновативните watertech компании в света. Фактът, че българският офис става регионален хъб за управление на множество международни пазари е категорично признание за професионализма и ефективността на екипа в България през последните 20 години. В новата си роля ACO Bulgaria ще има възможност да развива и разгръща потенциала си на глобално ниво, а експертите ни да внедрят добри практики и високи стандарти в множество международни пазари.", каза Георги Димов по време на събитието.

На 20-годишния юбилей присъстваха над 200 гости - представители на водещи архитектурни и проектантски бюра, строителни компании, инвеститори и партньори на фирмата. Георги Димов им изказа своите благодарности за успешното сътрудничество и професионализъм, благодарение на които компанията въвежда и налага на българския пазар иновативни системи за отводняване, устойчиви решения за градска среда и инфраструктурни проекти, както и управление на води в сгради. „Под мотото "ACO. we care for water" компанията гледа към бъдещето и разработва редица иновативни устойчиви решения, ангажира се с каузи и доброволчески инициативи с грижа за водата.", допълни той.

Гостите на събитието бяха приветствани на новата локация на АСО Bulgaria, която дава допълнителни предимства за клиентите на фирмата като професионални технически услуги и оптимизирани доставки.

През 2011 г. компанията създаде АСО Аcademy - платформа за диалог между всички професионалисти в строителството. „Гръбнакът" и „сърцето" на АСО Academy са солидната международна мрежа от специалисти, експертизата и опитът на АСО в инфраструктурата на бъдещето по цял свят, както и отдаденият екип в България. В академията ежегодно се провеждат обучения на проектанти и се организират редица работни срещи за подпомагане на процеса по обновяване на локалната нормативната уредба и синхронизирането й с Европейски стандарти. Годишната програма на академията е планирана в модерни пространства за дискусии и презентации, както и интерактивен шоурум, които предлага новата локация на ACO Bulgaria в София.


# # #


За повече информация:
Калина Парушева Рая Андреева
parusheva@aco.bg raya@propaganda.group
+359 2 445 6710 +359 885 799 089


За ACO Bulgaria
ACO Group е семейна компания, основана през 1946 г в Германия. Компанията има 5200 служители в 47 страни (Европа, Америка, Азия, Австралия и Африка) и 37 производствени бази, ситуирани в 18 държави. През 2021 г. надвишава оборот от 1 милиард евро.

Системите на АСО осигуряват решения за отводняване на околната среда на бъдещето
За да посрещнем екстремните метеорологични явления, които все по-често наблюдаваме, са необходими комплексни и детайлни концепции за отводняване. АСО постига това с интелигентни решения, които работят в две посоки: защитават хората от водата и обратно - водата от хората.

ACO се стреми да вижда пазара през очите на клиентите си, идентифицира се с нуждите им и създава решения, които отговарят на желанията им. Компанията е лидер на пазара с голям международен опит и цялостен местен подход.
Повече за компанията може да научите на www.aco.bg